[漫畫]【推しの子】【我推的孩子】討論區 13

968 回覆
3 Like 2 Dislike
我只係好奇12歲要紅成點先有得成日上電視俾紗利奈追嚟睇
咪話參考下SPEED呢類組合....最紅時就係12, 13歲至15, 16歲.....果時係紅到發紫狂上電視
但係6年後愛18歲果期上電視(即係ruby醒唔到miss咗果次)班工作人員都好似唔當愛一回事

18歲同12歲中間差成6年

兩個時間既情況掉轉就合理好多
當初當做份工
但預唔到要做保母兼RUBY 尿片太臭想爆大鑊
慢慢俾一護帶愛上巨蛋嘅願景感動咗
咁?

當初唔係純粹打份工嘅
解釋唔到要爆雙包胎件事整沉愛
愛12歲應該唔係特別紅係醫院好似都係睇錄影帶,分分鐘無乜上過電視,佢自己都唔expect離開咗東京會有人識佢
咁就幾make sense
本身12歲係地下偶像,醫生宣傳嗰時16歲佢都未算好出名,係出世嗰四年先越嚟越紅
一個訓醫院既細路女點樣初次接觸到個地下偶像,繼而迷佢
好似病程未太差,未入去鄉郊時本身住東京,有一次去睇live, 之後仲抽咗個應援物,之後就俾阿媽dum 喺宮崎
thanks咁解得通
京子好靚
想問偶像番有無邊套好特別寫實同殘酷
我推的孩子
赤坂條柒頭講到miyako一路咁努力、有自己實力、佢都想推愛上巨蛋
懷疑佢已經唔記得,自己一開始寫到人哋會為錢賣料篤灰
咁無啦啦要全職幫人湊仔係會諗埋一邊嘅
殘酷到死埋
哎吔阿媽好撚正
紗里奈俾個badge醫生個陣係話
佢身體好個陣去過一次b小町嘅live
但後來又話係入咗醫院冇哂希望個陣先遇到b小町同愛
咁到底紗里奈係幾時入b小町坑
定係入咗醫院之後佢媽媽有接過佢出去睇演唱會
想比佢騎上去
橫槍老師呢啲情節都加到騎乘位
之前唔係有人懷疑
佢話身體好去到睇live嗰次
就係早幾話回憶殺嗰陣睇live睇到call白車入廠嗰次咩
佢咁醒實會諗到,爆完料都冇乜長遠著數喎
除非同牙茜一樣,高智商係後加設定
點解我睇完覺得京子係改咗設定
之前明明仲想出賣愛嫁靚仔之類
按而家嘅講法,應該當時唔會出現呢一幕
係咪只能當係佢當時太攰了胡思亂想亂諗嘢嚟解
吐嘈亂up 啫,唔覺係認真 同埋人心肉造,母性大發都好合理

少少劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞