[漫畫]【推しの子】【我推的孩子】討論區 13

968 回覆
3 Like 2 Dislike
如果收筆唔好,烏鴉神係敗筆黎,無啦啦鼠隻野出黎,你話佢係旁白角色講下故仔都算,但同雙子有交流真係多咗
其實成個故事應該係神化野
本身轉生就係神化設定
成個故事可能真係同天照大神果d 典故有關

好似未見過愛呢個造型
新造型
仲多咗對天使翼
幾錢,好高質
留名
https://www.youtube.com/watch?v=O9URRAdhB-4
【漫画】『【推しの子】』映画編 PV【12巻発売記念】【ヤングジャンプ連載】
最後一張圖
把媽媽成功生回來的結局
大約8,316 Yen
堅高質
果時我淨係見到個封面都決定入手
點知送嘅初回特典咁鬼正
另一個故事
我生的女兒是我媽
天照大神
試下先
靚!!
本分鏡係咪初回限定?依家買仲有無?
設定集只係單卷特典
所以第一卷貴過之後嗰啲
之後只有bd+簿仔

初回係最後張poster 不過依家應該得炒價
係初回生産特典, 以我下面條HMV Link咁, 仲有寫嘅就有囉!
冇嘅嘢, 佢會刪咗啲字(圖三張先着特典a3 膠poster)

初回生産特典
1. 角色設計・平山寛菜 全新繪製光碟盒插圖
2. 特別外盒
3. 特別小冊子
4. 特製宣傳單
【我推的孩子】Mother and Children 入場者特典
角色設計・平山寛菜 全新繪製迷你色紙插圖全 4 種再收錄
5. 分鏡集
6. 活動門票優先販售申請券(午場)

毎回特典
1. 影片特典【OSHI NO KO】Behind the Scenes
2. 評論音軌
3. PV

https://www.hmv.co.jp/artist_%E3%80%90%E6%8E%A8%E3%81%97%E3%81%AE%E5%AD%90%E3%80%91_000000000912381/item_%E3%80%90%E6%8E%A8%E3%81%97%E3%81%AE%E5%AD%90%E3%80%911-Blu-ray_13868045
https://twitter.com/oshinoko_comic/status/1681574596800290816
漫畫官方 twitter 28萬 follower 賀圖
係喎 亂曬
仲有冇地方有得買
色違 愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞