THE IDOLM@STER綜合討論區[106]只要有錢,你我都可以係雜容

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
天二又咁啱拎咗875comment

咁不如儲二至三個月石

我都儲左半年石

M巴我好想食in n out

得閒過黎搵我
不過我好憎排隊

出年農歷新年好似有機會
Btw
4x4 protein style and animal fries plz

漏左個奶昔
其實佢有5x5, 太大放唔入口, 但咁食一餐真係肥死…

你兩個好似唔同岸

Bay area

in n out好正,乜野老麥burger king通通收皮

可惜上次去NY唔見,似乎係CA多
天二又咁啱拎咗875comment

你拎左876
「アイドルマスター ミリオンライブ! シアターデイズ」『Shooting Stars』MV (2:20) nico.ms/sm31686972 #sm31686972
「アイドルマスター ミリオンライブ! シアターデイズ」『Shooting Stars』MV (2:20) nico.ms/sm31686972 #sm31686972

終於捨得出新歌
「アイドルマスター ミリオンライブ! シアターデイズ」『Shooting Stars』MV (2:20) http://nico.ms/sm31686972 #sm31686972

終於捨得出新歌

我最期待的畫面
E plus部隊全員到達作戰位置待命

900行動開始

茄子今次張卡好想要

打上位未

有冇時子大人全身濕晒圖

このドmめ

連埋四格睇就係時子大人做做下野叫producer拎罐汽水比佢點知拎左搖過既汽水仲幫佢開埋
張卡就係開完汽水果一秒
E plus部隊全員到達作戰位置待命

900行動開始

(要信用卡哦
(好似係

KYOKO:本來想把Producer君沾到味噌湯的褲子洗好還給你,結果被まゆ拿走了去桌子下,想不到你竟然...你不是在媽媽面前説要負責嗎?

妃巴:我説的負責是在工作方便呀...不是...

まゆ: Producer桑~本來想在Producer桑的桌子下呼吸着Producer桑的氣味~結果發現了Producer桑不老實的一面~吶~Producer桑~仍然喜歡着まゆ嗎~~吶~Producer桑~~吶↑↑~~吶↑↑↑~

一邉被まゆ追問的妃巴被迫到牆角。

旁邉的森久保緩緩地爬到桌子下......

KYOKO:(捉起)你這隻偸腥的貓,看來要好好料理...不...調教一下。

然後森久保一邉叫着無理無理的被拖出去廚房了。

まゆ:呼呼呼~礙事的人終於不見了~吶~吶~Producer桑~終於可以二人獨處了~呼呼呼~まゆ有很多東西要跟你説呢~吶~先用這個把你安靜下來吧(拿起繩子和束帶)

茄子今次張卡好想要

打上位未

有冇時子大人全身濕晒圖

このドmめ

連埋四格睇就係時子大人做做下野叫producer拎罐汽水比佢點知拎左搖過既汽水仲幫佢開埋
張卡就係開完汽水果一秒

PRODUCER MOLAMOLA

KYOKO:本來想把Producer君沾到味噌湯的褲子洗好還給你,結果被まゆ拿走了去桌子下,想不到你竟然...你不是在媽媽面前説要負責嗎?

まゆ: Producer桑~本來想在Producer桑的桌子下呼吸着Producer桑的氣味~結果發現了Producer桑不老實的一面~吶~Producer桑~仍然喜歡着まゆ嗎~~吶~Producer桑~~吶↑↑~~吶↑↑↑~

KYOKO:(捉起)你這隻偸腥的貓,看來要好好料理...不...調教一下。

まゆ:呼呼呼~礙事的人終於不見了~吶~吶~Producer桑~終於可以二人獨處了~呼呼呼~まゆ有很多東西要跟你説呢~吶~先用這個把你安靜下來吧(拿起繩子和束帶)

甜故?

茄子今次張卡好想要

打上位未

有冇時子大人全身濕晒圖

このドmめ

張卡就係開完汽水果一秒

PRODUCER MOLAMOLA

夏のご褒美
Stage side全滅

甜故?

然後まゆ脫光producer桑的衣服並說道:「今天在我懷上你的孩子之前你哪裡都不准走喔?うふふ♥︎」

甜故?

然後まゆ脫光producer桑的衣服並說道:「今天在我懷上你的孩子之前你哪裡都不准走喔?うふふ♥︎」

More
話說準備深潛,見差不多完post,早少少開定俾大家

星期六都咁忙

星期六都咁忙
梗係週末先忙啦
新post

THE IDOLM@STER綜合討論區[107]eplus廢到你入左入金頁都不等於你hold左飛喔
https://lihkg.com/thread/347509/page/1?ref=ios
新post

THE IDOLM@STER綜合討論區[107]eplus廢到你入左入金頁都不等於你hold左飛喔
https://lihkg.com/thread/347509/page/1?ref=ios

好嘲諷
唯唯推埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞