=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第69回:14單神曲滿載,3團fes很期待

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
以為推夏音+落合已經夠癲
估唔到可以有人敢係公眾地方咁癲
相信係瞳美 冇咩理由波菜啦點上節目唱live 萌子姐姐又唔多似有咩主題會好非萌子C不可
老老實實都咁多單,風妹會有咩主題唔適合,順手轉下新氣象姐,辛苦晒風妹不動C 左咁耐
真心癲 恥度爆燈
夏音推果然不得了
我都想問好耐,不過我估呢度冇人知或者冇人想知
吓!?乜佢唔妥妹妹團同埋咁痴身(向野口)
睇符號個時已經走左
1.5倍大熱門,頭先出左呢個story
原來我未睇過3團2022
唔怪得好似未睇過joy啲live咁
睇曬日飯D討論,綜合埋呢度整個新C予想賠率玩下先

1.3 瞳美
5.0 羊
6.0 萌子
9.5 波菜
10 美玲
15 永田
25 奈月心 迷路
50 落合 夏音 もも
應該瞳美>波菜>萌子,係呢三個 除非突然整首比心心全面康復回歸
唔知點解好多日飯博大冷都係揀心心

我地呢度覺得波菜都大機,反而日飯好少人估,好多係撐我地覺得冇咩機會既羊
心心把低音炮聲好有同風妹唔同既feel 同埋都做過一次C
波菜live 真係搞唔掂
羊都難少少,雙C 有機好似美里喵老婆CAMEO 咁但係單C 都係難搞
我諗呢度大家覺得波菜有機會都係因為佢人氣唔係佢唱功
我純粹係因為覺得有主題可以一野就諗起既人得佢同瞳美
唔同啦 就咁睇而家似係指原要換人
但瞳嗰陣係佢自己話唔做
但係過程係點都唔重要 如果真係瞳美c嘅話
我就開始認真追妹妹團

越嚟越期待今晚
想睇心上次君はスパークル神曲
而家好似鬧緊交有d風推話點解要換
其他人根本做唔到呢種效果…..etc
必睇了歌單好正
另外我都係睇完先開始對JOY有興趣
出道一年既功力,夠打人幾年
我屌,今日突然有野做,睇唔到配信
唔知會唔會有人今晚即刻放上網
其實冇話做唔做到嘅 每個人嘅推一定係buy自己偶像多啲㗎啦
每個人嘅風格都唔同 點樣表現隻歌嘅感覺都會唔一樣
至於好同唔好 呢啲嘢好主觀根本冇得鬧
不過都想考古返當年 瞳推有冇鬧交同投訴?
唔係個個好似你咁理性既
Btw當年瞳推無鬧交啦,因為佢係自己要求辭職,今次牙風係被炒,唔太同既
當年瞳唔係話卒已經好開心 C唔C佢鍾意啦 做得開心 唔好走就得
咁講真自己個推咁比人換走,唔嘈你先驚

而且糯米C = 風,呢樣野應該係每個飯都咁覺得,佢既人氣同實力亦向大家證明左佢點解係C,係糯米既ACE。如果一陣新C表現不如預期,唔難想像會罵到仆街
大熱:波菜,次熱:美玲,黑馬:本田
講真 如果指原覺得未有人擔到大旗
錦我覺得雙C都有機會的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞