=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第69回:14單神曲滿載,3團fes很期待

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
都可能係,好似好多矮妹女飯都推佢
會大家研究著咩衫咁
就黎fes嘛,借d兒宣傳一下姐
一完左就斷關係架啦
三個九洲人仲要兩個原48G成員
啱啱先知原來Lisa做過9日48G mb
佢當年唔係因為經紀公司既話,而家就唔會係=LOVE了

BTW愛弓當年都有參加過HKT 4期,不過88左
其實入生寫簿應唔應該除生寫本身個套
自己有額外買套入住
我驚個套會卡住喺入面
邊個48團?
驚咩,張生寫先係最重要
你本簿d位如果太窄,連套好難塞既話咪除囉
是日精選宵夜
直筆都係入硬殼好過
飽晒
唔入套張生寫放得耐會痴住本相簿
通常連套入相簿都一定夠位
感覺上LOVE啲新歌好似冇以前咁高質(純以搶耳度論),所以幾懷疑JOY既出現幾係加重咗指原既工作負擔,但亦都有可能,指原準備俾返啲好歌俾ME同JOY呢兩個仲有更大進步空間既女團用,唔係知係咪,呢方面,遲啲ME出新歌同埋JOY出大碟就知道

娜糖畢業係早咗啲,但暫時睇佢既工作量,同AKB成員比,算係合格有餘了,只係同坂道TOP比,工作既級數上就有所不及,不過都預咗
點解會係早耶,莉莎,愛弓?而唔係早耶,大谷,愛弓?呢個組合先啱喎
無呢個煩惱,因為無咩珍貴既直筆
你收皮,驚你923見完暈哂浪
爆殺天野、杏佳.....

點解莉沙做得果9日?咁小朋友打工feel?

唔好理,愛弓當年係STU48,外間評價係極高(應該主要係評樣),網民評價甚至高過瀧野,同當年同期既乃木坂新人睇齊,又有專屬model做,不過佢一見指原走就無心戀戰
你都有病,不過算,你揀得既都注定受考驗
阿古view 都幾多喎
https://youtu.be/KeAhKfc9E1k
呢個世界太神奇了,隊短又4萬幾
呢套動畫都出名,有配信唔意外啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞