[COYS - 澳普回家日 ] 熱刺球迷吹水區 503

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
前幾年炒野輸左3 球,爭1 球街數 + 1 球屋企

宜家打3份

9-6 FT (90k ,WFH) , 中間lunch hour 12-2 私補(2k)
7-2 PT (48k, office)
星期六日再私補(6k)

返左3 個月勉強頂到,但日日無精神全身無力
隻老鼠叫到最後一刻
200k一個月
有冇人打2份以上工?
https://lih.kg/AjuzfPX
#144 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
收嗲啦死拜狗 你估係德甲簽人咩
下年free走都唔撚賣比你呀
佢哋係咪有妄想症

Kane 可能自己都唔知發生咩事
佢阿哥成鳩日都好似反我哋
講得好

德甲e d聯賽 同港超無咩分別 !
傑志=拜
理文=多仔
光頭閪最憎人出呢啲招 睇嚟死攬都唔會放
拜疤呢兩隊閪嘢買人最撚乞人憎成日出口術煩到閪咁
拜狗想買唔緊要 大家好來好去咪好囉 宜家出撚曬口術 你估我地係德甲啲應聲蟲?
不嬲都撐kane快走去捧盃
但依家拜狗講埋哂啲西野 我都寧願下季free走唔撚益你

鈀可摸耳依家出手? 即賣
Davies Dier Sanchez Tanganga

三更半夜見到呢段野真係醒晒,光頭唔該俾D骨氣留到下年都唔好益拜狗,玩到出口術真係好L賤
前幾年炒野輸左3 球,爭1 球街數 + 1 球屋企

宜家打3份

9-6 FT (90k ,WFH) , 中間lunch hour 12-2 私補(2k)
7-2 PT (48k, office)
星期六日再私補(6k)

返左3 個月勉強頂到,但日日無精神全身無力

衰貪心月薪1億都無用啦
我開集運鋪小小地10令萬一個月,最緊要係唔洗我做,知足了
9 up到
正職揾咁多,啲私補根本唔合成本效益
我都想搵份野收工做
乜鳩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞