[COYS - 澳普回家日 ] 熱刺球迷吹水區 503

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
無GIL仔
我哋個中鋒希望菜伯樂呢
佢同屎加力都垃圾
話說當年,好多傳媒報導話 #阿里 佢唔潔身自愛嘅時候,我已經講過係摩佬問題,我仲記得嗰年暑假佢自己加操,練到嗰身肌肉真係嚇死人。然後摩佬一直好多藉口唔俾佢上場,我亦講過,摩佬打開嘅陣容係唔會有阿里呢種球員嘅位置,結果而家阿里嘅訪問印証咗我嘅推測。

睇呢個page就知我有幾鍾意呢個球員,甚至我曾經話過,#熱刺 要成功就一定要有佢,仲要係十足嘅狀態。當年 #歐聯 奇蹟反勝嗰場,個個都只係讚 #盧卡斯,但有睇嘅就知阿里當中做咗起多重要嘅作用。過咗咁多年,終於都叫知道乜嘢令佢沉淪,我係好希望佢可以重新做人,有可能甚至係返嚟熱刺踢。

另外就係,人總係一沉百踩,然後又虛偽地講會支持佢,因為佢係病人。其實我覺得,呢個社會先至有病。喺度我衷心同大家講,喺所有立場,所有批評之前,請諗下自己係一個人,你哋去評擊嘅,亦係一個人。

點解我成日話喺香港做熱刺球迷其實好慘,就係現今傳媒根本就係為咗收視亂寫都得,而熱刺成日做下靶。淨係睇下 #簡尼 嘅傳聞報導,就知而家嘅傳媒真係點寫都可以,完全唔駛負責任。大佬,人返咗去操練,就話返去攤牌要走人,又講到唔走就係熱刺問題。我同你哋講,你咁窮打份牛工,你老婆跟住你都冇運行,俾佢走啦。你自己會點諗?然後講返阿里,好似你見到朋友個仔日日爛浦,你係會關心佢先定鬧佢先?

我好老實睇唔起而家啲人又話支持又愛佢但之前鬧到佢一文不值嗰班契弟,你哋都係虛偽嘅賤人嚟。食屎啦。

#迪里熱吧 #dele
你勁撚嬲
我沒有意見 來睇下大家熱狗仔點睇
無意見啦 e隻前熱球員咁鬼黑 又唔係黃皮膚 無討論價值
5月9號:can you give me 1000?🙏🏻
5月14號:借1000can?🙏🏻
5月17號:我以為我哋已經分咗手 pls let me go
分手唔洗還,犀利
can you give me 1000 buy tot 波衫?🙏🏻
no
pls let me go
前世做過啲咩好九 先可以有個對自己咁好嘅女朋友
個樣生得好少少就得
見到隻Kuromi好撚心噏
見字飲水
d viu粉勁惡 話關你能事 死番去睇tvb啦老野
FM fake我話有178
好多刺迷都知,根本係係摩連奴條PK毀左佢事業!但試下響公海講吖,成億摩門教徒海量出來護主架!
出面冇人聽架,包括部份熱迷
我唔認同摩佬毀咗佢
只係Dele打法單一/功能唔夠多
所以球隊一轉體系,佢就好難適應
然後又返去情緒病個loop
金仔嚟香港?
應該亞洲之旅轉機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞