雯雯宣佈又有左!

588 回覆
29 Like 1049 Dislike
有次見佢成家係荃灣宜家出沒 ,我地一家都係升降機入面 ,我望到佢 果種 頹廢
又肥腫難分 真係 好難想象當年係當紅明星仔 一盤好棋可以捉到咁 真係好似香港既縮影
我都識人係咁
另一半又滾 又鬧離婚 最後仲陸續有生
所以後悔嘅唔係佢
但係搞到我有depression ptsd各種情緒病啊嘛
屌喇星
呢身打扮仲衰過Uniqlo毒撚

成陣廢老除
藍敏聰
如果雯雯離婚同真係攞綜援,其實有得救,最多窮D姐(同而家無分別)

D細路日日見老竇老母鬧交個傷害仲大
steven係咪成支牙籤咁, 戴唔到套?
條仔可能飲完日本生可樂
屌 襯返曬佢地公屋仔
2個乞衣搵朝唔得晏養到幾件仲要生多件
估唔到咁都中
仲有冇得追下一入球?
雯雯今年又攞獎
係咪真係有左?
好似無得證實
叫 張天帝
有咩用 真係會多左JOB?
淫撚到傻 懷疑佢都性上癮
生仔係興趣?
正當雯雯喺床上碌ig,側訓喺隔離既Steven轉身:
「老婆你又喺ig講我壞話? 經理人話個客縮沙唔畀我代言,我搵唔到錢返黎你又唱我,點搞?」

「咁你係懶呀嘛!」

Steven聽罷火冒三丈,半站半跪地起身,雙手公主式抱起雯雯,因佢深知雯雯最鐘意人地公主抱佢
雯雯抬頭仰望Steven,就算佢嬲都帶3分秀氣,頓時回憶起當初點樣誘惑同千方百計迫Steven同佢結婚

「老公!錫錫」

「錫乜鬼!依家要懲罰你」

Steven放低雯雯,順便扶佢狗爬式支撐喺床上,一手拉低佢底褲,同時拉低埋自己個條,吐下口水落碌鳩就入咗

「唔好呀…戴返個…套..先..」

Steven唔理三七廿一,呢一刻好嬲,彷彿全世畀都同佢作對,佢將呢份怒火全部谷曬落去碌鳩度,每下出入都係抽曬出黎再隊到入最入

冇戴袋既好處就係馬上感受到雯雯愈來愈濕,每下抽插既阻力愈來愈細,插插下就抽出黎都唔駛用力,碌鳩自自然然就滑出黎,依家Steven只需將體力都集中喺插入去嗰下就大大力

「呀…呀…老公點解你今晚咁man…既?

「唱我呀拿!日日都鬧我呀拿!搞到我冇工呀拿!演唱會都搞到我冇份!知唔知錯!?」

大力既抽插令雯雯腦海一篇空白

「呀..呀..呀….咁你…你係懶呀嘛」

「懶呀拿!懶呀拿!Atm壞咗又話我多藉口!第日畀返錢你又唔見你上ig講!!」

雯雯正在享受呢次突如其來既angry sex
「呀..呀…我唔知錯!」

Steven此刻用埋上年操練對戰大J所練落黎既體能,加速喪屌雯雯

「呀…呀….唔好停呀老公…我就快黎喇」

「知唔知錯!」Steven突然停低,再打雯雯pat pat,打到紅曬

「知喇知喇…求下你唔好停..」

Steven再次起動,今次佢只抽半支就插返入去,維持高速率,唔駛10秒就感受到條J四周一下一下收縮

「好舒服….」雯雯嘆道。
補充:雯雯又有左,唔離婚can
咁既環境 咁既情緒
仲生到咁多個
佢點keep到身體咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞