雯雯宣佈又有左!

588 回覆
29 Like 1049 Dislike
呢個Ig將會停用。
最後一個post.一個總結..
呢一年確實係我人生一個轉捩點
好多嘢都改變晒..
曾經我以為我一個人係好簡單
柤信同堅持就能夠有好嘅結果
但係原來並唔係咁樣
一次又一次嘅被背叛同傷害
確實令到我思想同性格都改變晒
好似一次又一次,加重仇恨咁
我第一次懷孕之後
確實,我係任性冇諗後果
就成就左每一次懷孕
但係一個新生命係上天比你嘅禮物同一個安排
所以我冇後悔過
反而令到我更加有責任感同信念去照顧好佢哋
問心,有邊個會想公開自己嘅私事去俾人笑同討

我唔係一個小丑
但係一來我冇乜朋友冇乜傾訴嘅對象
所以就換來喺平台發洩
再加上我心底裏的確係有一種唔好嘅心態
我會覺得你可以對住其他嘅女性去敷我
咁點解我唔可以公開我嘅情緒同不滿
老實講,當你對住其他女性去數我
呢種傷害會唔會比起我公開鬧你更加大
明明自己做錯在先,但係最後換來係因為我做得
唔夠好,所以你要有呢個選擇
我真係想唔透…
我大家終於坐低傾過問題
我都唔知大家嘅關系能唔能夠修補
但係呢一刻我相信大家都需要時間去行落去。
去到最近
大仔開始越來越大,識嘅嘢越來越多
每當我大喊情緒失控嘅時侯
佢會好擔心,同表現出好唔開心
我就同自己議要醒
唔明夠影響小朋友成長唔能夠帶比佢有任何陰影
再加上自己身體同你緊要,面對嘅手術的確好驚
好怕個風險,上天要帶我走
所以同自己講好向前行
好好珍惜同家人嘅時間
仲好過喺度發癲
日日喺度鬧都根本改變唔到好多嘢,亦都冇幫助。
接下來…
既然上天再一次俾咁樣嘅安排我
我就應該好好計劃,靠自己去照顧好上天比嘅每
一份禮物
無謂再去浪費氣力,同時間只係喺度發洩同埋鬧
我相信唔放棄,堅持一定有出路
瞓醒一覺,又會係一個好嘅開始
佢好啱玩threads
日日打文
冇後悔都講得出你害咗啲小朋友呀

講得咁口響
條廢柴碌鳩係咪識轉彎,次次屌完又唔嬲佢
長子:張天寶
2019年4月8日(4歲)
次子:張天牧
2020年6月12日(3歲)
三子:張天朗
2022年5月27日(1歲)

今次呢個四子係咪叫張天賦?
篇潮文應該堅堅地
懷疑每次打呢d埋怨 ig文既時候,
都係比seven一路屌緊一路打
賤貨唔中出對唔住自己條撚
雯雯出現就知道離不開離婚/數臭廢人/有左
條廢柴肯定扑嘢嗰陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅晒。

當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊嗰陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin!老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴費事俾佢知有幾爽。

然後Steven粒聲都唔出就射咗,頂盡子宮口狂噴,費事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面。

雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射咗,一手推開Steven。Steven抆返條J出嚟,右手一揈,啲餘精滴晒落老婆個充滿橙皮紋嘅肚腩度。

雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用!」然後Steven又撻返落床撳電話:「肚餓呀。」雯雯:「食屎啦你去!」然後又著返套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣。

一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫閪feel緊啲餘震。然後班細路開鎖匙入返屋準備開飯,拎啲公屋鐵碟出嚟......
係咪連dom都冇錢買
條女真係唔抵可憐,6個人老綜和味啦
面對嘅手術的確好驚
好怕個風險,上天要帶我走
所以同自己講好向前行

落仔?
睇完都覺得應該係有左第四胎
如果唔係邊L到有咁多份上天嘅禮物
肉便器
開刀生
有無佢ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞