[TVN/NETFLIX][韓劇] 今生也請多指教 討論區II

482 回覆
15 Like 1 Dislike
普賢喺柔美度好睇好多
呢套真係唔太得 不過覺得佢哋都幾襯

同埋想問有睇過漫畫嘅人
佢同知音打籃球係有冇咩意思?定係我miss 咗咩detail
明明一齊跑個度都sweet 但跑去籃球場
河秘書個轉變太突然 比啲內心戲睇下都好呀
佢細佬同春日暖陽講左佢阿哥竟然會喊到仆街,之後知音又同河秘書講如果細妹放棄左你就到河秘書你會念念不忘放唔到手算係有內心戲既
慘過tvb式bbq 為結尾而結尾咁完左
河秘書;我見到張相覺得靚咪search囉
尋晚睇都冇乜野
但依家諗返個結局就越諗越唔對路唉係要魔改
睇完大結局我幾滿意喎
屌, 嗰陣睇哲仁皇后完全get唔到申惠善, 點知睇完呢套劇之後勁get到佢佢真係又靚又勁好戲演技完全唔會比惡鬼嘅金泰梨遜色
河秘書同pt仔笑起上嚟靚仔過之前木口木面好多
希望驅魔2爭氣
唔緊要,最重要比netflix播,等海外觀眾有靚平台睇
黎緊DP我鐘意男二,男一都ok
Pt仔係原著就有
但佢魔改咗人設同物一世
呢套劇幾可取嘅地方係親情線都好感人
預咗驅魔2爛都得
成套都係第1輯最後嗰幾集嘅編劇
終於睇晒,我都係去睇返漫畫腦補算
記得你問過好幾次
想知啱唔啱睇咪自己開一集嚟睇吓啱唔啱自己口味
我嘅建議係如果鍾意申惠善咪睇
唔係嘅話可以慳返啲時間睇另一啲劇
上一世最touching 可能童星演技好
個結局又唔係話好差的至少happy end,d伏線又解開哂 要一齊的都一齊哂 要棄應該玩緊第一世個陣都走堆人 d更改可能睇落去加黎有d無謂 但至少唔會太影響到主線 比財仔,放學後戰爭中伏太深 覺得依套冇咩野
咁應該唔洗開黎睇

幾鍾意睇阿斯達
但換哂人 唔知值唔值得期待再下一檔
真係睇第一世睇到燥 係咁loop 比啲新野我睇得唔得
漫畫fans表示到底發生過什麼事
睇到第8集 仲睇唔睇落去好?
唔死唔死就唔差幾喇差幾集
諗緊直接睇漫畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞