Speak Now (Taylor's Version) 已出

53 回覆
42 Like 4 Dislike
新mv 好似唔搞太多複雜訊息

就係地牢救返當年佢,連舊歌本身仲要搵埋TL 幫手救

其他舊時嘅嘢炸晒算,其實佢真係好唔想d fans再搞佢舊時d ex

定無諗過上次all too well 個轟炸力太勁?
今年佢真係勤力到癲 不得不佩服佢敬業態度 好多佢level 已經hea住搵錢 佢就吓吓搏到120分
今期受罪嘅係john mayer
佢講咗唔好為19歲嘅佢諗太多,過去了
佢mv 意思都係剩拎作品走
Overthink 喇啲人
點解無咗If This Was A Movie
係咪之後又出新版本碟
當年最鍾意呢首 Never Grow Up (Taylor's Version)
咁就12年半 時間過得好快 同首歌名一樣 唔想咁快長大.....
話MV 個妹妹當年9歲同12歲我就覺得原來過咗好耐

當年成隻碟都咁鍾意
暫時Taylor’s ver計 Speak now = Red > fearless

All too well 10min 真係太堅 成個悲劇咁
大家點睇佢改咗Better Than Revenge 果句所謂嘅slut shaming歌詞
有人話因爲佢想今次隻碟100%自己作品
if this was a movie係同人合寫 所以唔放入去
其實好可惜 超正嘅冷門之一 但黑膠冇包埋
聽完真係覺得老左,以前讀緊書既時候日日煲 諗番好多讀書時間既往事
Long live 世一
見到改左都o 左咀 我覺得個句幾正,可能人大左就會放低,收下手
新版 never grow up 勁好聽 把聲成熟咗溫柔咗同首歌好夾
last kiss 世一
邊隻色最靚?

做佢fans係最幸福
好鍾意呢首 聽聽下唔覺10mins咁耐
真 鐘意聽以前既多d 但以佢既人氣 翻炒都一樣冇問題
Speak now, sparks fly, enchanted 都好正
好期待1989 嘅style
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞