Speak Now (Taylor's Version) 已出

53 回覆
42 Like 4 Dislike

新版innocent 同enchanted 正到
當年細個好鐘意呢隻碟
唔再係少女啦
無左初戀味道
但多左份經歷感
即係牛肺閪
你用個閪唱歌?
弱智定文盲?
想見識下
Dnlm happy friday臨收工睇到呢啲回覆
真係身心舒泰
把聲真係成熟咗
無咗以前果種調皮puppy love feel
期待1989
innocent好正
如果我係弱智 都至少係一個識尊重人嘅弱智仔
𠝹仔狂就一定係牛肺閪? 拍拖一定會扑野?
佢重錄個幾首都好有weekend vibe 細個已經勁迷戀呢隻碟 而家係昇華

https://youtu.be/UlFrV5GJA_4https://youtu.be/EH70M5OeS4o
同佢講冇用 又唔係出軌 未結婚瘋狂拍拖溝仔女屌閪有咩問題 我係Leo都會瘋狂溝25歲以下喇 只顯得佢思想封建
Taylor version真係隻隻碟都好能正
Old news 但All too well 10min 同The moment I knew 好有連貫性 就似上下集 weekend night 加杯whiskey 聽黑膠 Sad 到仆街
新果幾首終於出返country風
但又覺得冇咩突破
taylor演唱會搶飛post就爆晒
新歌出就冇人理
期待reputation TV將getaway car變成single同拍mv
係呀 一定係處添啦
Sparks Fly咁多年都咁正
唉係咁㗎喇 我美國已經睇左所以冇利益衝突 而且Speak now 真係首首都正 而家Taylor’s ver. 將本身樂器大聲tune 番細 將33嘅Taylor 嘅vocal replace 本身廿幾歲嘅Taylor vocal 全部都係人聲好warm
今日出碟即刻衝去HMV買vinyl 支持
今晚有新黑膠餸whiskey

Last Kiss
當年呢隻碟令我入左博覽館睇佢演唱會
咁就過左咁多年
Eras 真係要睇嘅 唔停三個半鐘唱舊至新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞