教大家最快開加拿大信用卡

136 回覆
22 Like 58 Dislike
加拿大呢個監控社開一張信用卡非常重要
啱啱嚟到嘅人 如果冇信用卡簡直係地獄
呢邊做啲乜都係講信用
你租車 借錢買樓全部都係要睇你SIN
最快最好嘅方法就係喺香港先開個加拿大匯豐戶口
記得喺香港轉定加幣 再轉過去加大戶口
起碼戶口4萬加紙 落地開通埋戶口
之後好即刻申請一張信用卡 就會秒批
到時買傢俬用返香港信用卡好蝕底
喺加拿大當地銀行
如果你冇信用額嘅話
根本都開唔到信用卡
冇係香洗開定 即刻難道加10
都係HSBC最好
洗鬼咁煩
我老婆有日走入去RBC開RRSP同TFSA户口
RBC條友幫佢開埋
不過limit得5000一個月
教人開信用卡, 記得教埋人地要識找數.

on9 如果真係攻入我即刻沖入禮賓館強姦林奠
邊屌佢邊叫大光復香港啦

如果俄羅斯真係攻入烏克蘭 我即刻裸行麥理浩徑
https://lih.kg/ikBezT
好多黃衛兵見人開HSBC就屌人,叫人去5大行
又唔講下5大行批卡幾撚煩,冇收入唔批,有收入冇PR又唔批

我攞住張OWP未有工去HSBC等一日就批咗5000credit俾我
一定要有收入先批,不過滿足到呢個條件就批得好爽手
事實黎
local行新黎通常得1000credit
勁唔方便
卡centre 都搵唔撚到
利申 AE白金
留學生開新戶口畀得$500 credit都見過。
第二日冇收入佢話好難apply
條撚樣TD bank話有Visa 3年多數批
之後等左兩個星期declined
Send email話sorry 要有工先批
仲要卡limits 得$2000
之後我去HSBC CA申請
即批即有15000$ credit
On9 TD
呢個真係最大分別
你上加拿大AE網申請填香港卡number就得
我本身想$5000 之後轉3000
佢話2000會易成功d
最後又係因為冇工作,所以收皮
過一年之後,我申請RBC算
真係加拿大生活嘅話洗撚咁煩
之前直接開個Chase Private Client戶口
個teller同我講你冇history好難開到卡,不過可以照幫我做
就開咗 (之後緊係開完之後downgrade番去普通戶口再拎錢走,chase咁撚煩 )
呢啲就叫堅係最快
walk in就得
你冇Credit 好難開個d
你成日都9唔搭8
講開信用卡你就話最高級
你無pr好多卡都無得你開
CIBC易批信用卡
同埋都賣左比RBC啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞