求尿袋+旅行充電器推薦

105 回覆
0 Like 1 Dislike
~20000mAh既尿袋買邊款好?
要有QC3.0 in同out
最好 type c in
唔太想用小米等中國牌子
~20000mAh既尿袋買邊款好?
要有QC3.0 in同out
最好 type c in
唔太想用小米等中國牌子

好似得紫米有type c in 又qc雙向快充
利伸淘左個 旅行用緊 好正
插買pro mini
睇你旅行去邊多
如果日本台灣多的話,淘寶兩腳USB充電真心方便
勁細個,隻插蘇腳摺得起,已經有兩個USB位3A輸出

諗住屋企都會用

咁嘅話係香港買番anker
淘寶我諗得aukey比較多三腳
你電話有冇QC?有嘅話就記住買番QC型號

牛魔王唔建議?
睇你旅行去邊多

諗住屋企都會用

咁嘅話係香港買番anker
淘寶我諗得aukey比較多三腳
你電話有冇QC?有嘅話就記住買番QC型號

支援QC2.0, 買個QC3.0會唔會用唔到QC
Pro mini真心推薦
又型又輕差電又好
插買pro mini

又型又輕差電又好

thanks for suggestion
插買pro mini

又型又輕差電又好

thanks for suggestion

用左半年
so far唔錯
尿袋我會簡verbatin 日本牌子 好用

第一次聽

你可以試下 $兩百鬆d 個人認為幾好
Verbatem 百幾蚊好用又靚仔
睇你旅行去邊多

我最近都淘咗一個 係台灣用 幾好 無爆炸
Ego
最緊要買個input有3.0
睇你旅行去邊多

叉撚壞機唔好喊

呢D? 可以充埋電腦

呢D? 可以充埋電腦

3腳轉4-5插usb夠了
Anker 旅行插香港邊度買平同有保證

SSP
不過ANKER 係大陸牌子

但好用乎?
可能買呢個:
http://www.price.com.hk/product.php?p=263522
諗緊anker 定 maxtron

呢啲係當鋰電要handcarry定當轉插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞