求尿袋+旅行充電器推薦

105 回覆
0 Like 1 Dislike
做過啲資料搜集同追過下舊post

尿袋都係呢幾個brand : (諗住買個8000~10000mah)
Xpower, 牛魔王, 小米, sony

(個人唔想用小米) 用嚟差手機多( 掛機好食電 )

旅行充電插主要想買嚟旅行代替拖把同埋係屋企用
想搵個3腳轉4個usb插, 見log on有D卡通旅行充電插 300$左右 但total得嗰4.8A output ,
上網睇五花八門, 無乜邊個牌子特別多人推薦, 所以想做下伸手黨問下各位巴絲意見 屌細力啲

同埋想問下邊度買會好啲

尿袋都係呢幾個brand : (諗住買個8000~10000mah)

想搵個3腳轉4個usb插, 見log on有D卡通旅行充電插 300$左右 但total得嗰4.8A output ,
上網睇五花八門, 無乜邊個牌子特別多人推薦, 所以想做下伸手黨問下各位巴絲意見 屌細力啲

同埋想問下邊度買會好啲

補充返旅行充電插喺屋企主要用嚟差手機尿袋ipad

同埋想問下邊度買會好啲

http://www.price.com.hk/product.php?p=260972

呢隻有無巴絲用過
尿袋一定係Sony 沒有之一

同求旅行充電器

thanks 巴打
用緊邊隻?
見sony都偏貴

同求旅行充電器

Momax?

thanks 巴打
用緊邊隻?
見sony都偏貴

冇錢咪買大陸嘢囉
仲有 Anker 同 Aukey 都 ok.

我就買左呢款尿袋+充電器二合一 Anker Fusion

https://www.anker.com/products/variant/PowerCore-Fusion-5000mAh/A1621011

旅行真心方便, 不過確係幾厚下, 同埋得 5000mah, 香港唔見有得賣, 得淘寶.
Momax?

啱啱search左睇睇
有款gip樣既幾得意

thanks 巴打
用緊邊隻?
見sony都偏貴

冇錢咪買大陸嘢囉

尿袋budget 200-330$

https://www.anker.com/products/variant/PowerCore-Fusion-5000mAh/A1621011

旅行真心方便, 不過確係幾厚下, 同埋得 5000mah, 香港唔見有得賣, 得淘寶.

thanks 巴打
用緊邊隻?
見sony都偏貴

成日斷貨 好似分5000 10000 15000nah
我買左10000 400蚊左右
但起碼用到2-3年以上 成日用既野買貴d都無所謂
你好!

我覺得Price上的這個產品/服務很不錯:Xpower WC3Q3 3 Port 7.8A QC3.0 Smart Travel Quick Charger
HK$278 (行貨)!
請即按連結看相關詳情:

http://www.price.com.hk/product.php?p=229572&sh_ref=oth_78d5fcf2869c5b7c2796cafc9a6a3a27

你好!

我覺得Price上的這個產品/服務很不錯:X power PB15Q 15000mAh Power Bank w/ QC3.0 & USB3.1 PD
HK$375 (行貨)!
請即按連結看相關詳情:

http://www.price.com.hk/product.php?p=231197&sh_ref=oth_78d5fcf2869c5b7c2796cafc9a6a3a27
真心快同好用
一年保養 貴小小買靚d
睇你旅行去邊多
如果日本台灣多的話,淘寶兩腳USB充電真心方便
勁細個,隻插蘇腳摺得起,已經有兩個USB位3A輸出
尿袋我會簡verbatin 日本牌子 好用

Anker>Aukey

2合1真係好似幾正
尿袋我會簡verbatin 日本牌子 好用

第一次聽
睇你旅行去邊多

諗住屋企都會用
睇你旅行去邊多

諗住屋企都會用

咁嘅話係香港買番anker
淘寶我諗得aukey比較多三腳
你電話有冇QC?有嘅話就記住買番QC型號
過黎我鋪頭買拉...佐敦 彌敦道178號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞