【MOT - 征戰英冠】列斯聯 2023/24 英冠討論區 (25)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
🟠 Cody Drameh (TBC)
🔴 Georginio Rutter (1-2 weeks)
🔴 Tyler Adams (1-2 weeks)
🔴 Sam Greenwood (2 weeks)
🔴 Jack Harrison (2-3 weeks)
🔴 Crysencio Summerville (3 weeks)
🔴 Mateo Joseph (3-4 weeks)
🔴 Patrick Bamford (3-4 weeks)
🔴 Junior Firpo (4 weeks)
🔴 Liam Cooper (8 weeks)
🔴 Stuart Dallas (unknown)

等我pin咗佢
Rutter剛好返都就擺後備,Perkins就唔見左
dallas其實咩事
條友好快d 成才
達拉斯正在恢復,人手吃緊情況下在九月可上場,但長期的傷病和糟糕的狀態,很有可能在冬窗以後看到他。關於達拉斯的職業生涯,大家不要過度悲觀,他遭遇了髖骨骨折(基本屬於車禍才會見到的傷),並不是帶有嚴重後遺症的傷勢,只是長期的缺席導致了身體和比賽狀態的下滑,需要較長時間恢復。
我上季尾睇好似話佢就好返個時check到佢傷咗啲奇怪位
話係奇難雜症嚟

但我揾唔返個po
係時候又要招睇波link
今季真係睇gray 做化

會delay
全部都好lag
"If you refuse to play, then don't come back" is the chant from the away end. #lufc

唔lag但delay多d
連賭波網啲人都冇一條順嘅link
依條正 thanks
對面啲衫好潮
右路冇攻勢
悶到仆
有時候睇返精華算9數
快手買人算啦
都冇人用
石膏仔根本英甲料
佢真係好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞