廣東話粗口測試

414 回覆
10 Like 487 Dislike
做完先黎Internal Server Error

樓主我屌你老母
你個閪test係咪用嚟測試嘥鳩完我地時間之後我地會用乜野粗口黎屌撚柒你?
係嘅話你好撚成功呀, 你老母臭閪
證明你唔識粗口
做完先黎submit唔到
屌你老母server on99
做撚完就error
劈撚呢啲真係好好好舊時+特定地區先會用
係啦係啦

你地碌柒派就一定最識粗口

成班都一條柒咁,柒下柒下
仲係死咗⋯
柒量詞係碌基本上唔會點用條
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@pby.dxp.mybluehost.me to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

樓豬我屌你都戇撚柒鳩
香港係廣州一帶城市
香港咪又係一撚樣講個d 話
咪話用「碌」居多
冇乜人講唔代表唔可以用「條」
唔順口咁解

下面魚牛羊個example 你針針先
「今鋪碌柒啦」
當中個碌唔係量詞
算係形容詞 形容大鑊 出大事

一條假鳩 一支假鳩 一碌假鳩 都係冇問題

大多數冇人會用「柒」代指陽具
所以冇乜人講「一條柒」「一碌柒」
亦都冇「假柒」依個terms

「你條柒頭」依種情況
柒唔係獨立 「柒頭」先係完整名詞
正如 一條牛脷≠一條牛
係啦係啦

你地碌柒派就一定最識粗口

成班都一條柒咁,柒下柒下
「今鋪碌柒啦」
當中個碌唔係量詞
「碌柒」先係完整用詞
算係形容詞 形容大鑊 出大事

一條假鳩 一支假鳩 一碌假鳩 都係冇問題

大多數冇人會用「柒」代指陽具
所以冇乜人講「一條柒」「一碌柒」
亦都冇「假柒」依個terms

「你條柒頭」依種情況
柒唔係獨立 「柒頭」先係完整名詞
正如 一條牛脷≠一條牛
你個嘢壞左Submit 唔到
#metoo
做完先黎internal server error
咪係囉,我都係85,想睇下自已錯乜都唔得,話唔定出卷嗰個錯呢
睇完個pin 再睇呢個回覆覺得好正
即刻屌出聲
屌你老母submit唔到
條柒未軟,曾一起屌過的日子
你識條柒咩
原來本身個網就是測試緊我地講粗口既能力
哂撚左我幾個字時間 做撚完先黎彈個error出黎 玩9我?
唔撚洗測試啦 而家就屌撚柒樓主你個柒撚懵懵仆街傻鳩冚家剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞