廣東話粗口測試

414 回覆
10 Like 487 Dislike
咁樣條就係頭嘅單位
樓主敢post答案出嚟一定俾人屌撚柒到on9
一定係成績太撚好所以SERVER ERROR
正你老母柒鳩閪常
On9 廣州嗰啲撚識咩 又唔係大陸人
根本係set題撚樣有問題,四個選項都可以用「條」嚟做單位,實際上大家亦係咁用,唔存在「應唔應該」嘅問題喎
做完 20題 按計分.....竟然出
廣東話粗口測試1.0
Internal Server Error
屌你個咀
撚鳩柒
同撚柒鳩係唔撚一樣㗎

「撚柒鳩」可以係一個固定嘅語素,作為補語,強調事物嘅狀態,如強調某人或某事「好煩」,可謂「好撚柒鳩煩」;形容味道,可說「勁撚柒鳩甜」。
「撚柒鳩」亦可視為「撚」、「柒」、「鳩」三詞具有程度遞進意味的結合。「撚」本可單字作程度副詞使用;「撚」之不足,可疊以「撚柒」;「撚柒」之不足,則謂「撚柒鳩」。如「好閪」、「好撚閪」、「好撚柒閪」、「好撚柒尻閪」,展現了一「閪」事嘅四種程度,其中「撚柒尻」係「無以復加」嘅級別。
至於「撚尻柒」,是指「撚尻」好「柒」,「柒」成了補語修飾「尻」,「撚」則有量詞意味。

我唔撚屌柒你個仆都都唔閪得
做撚完之後Internal Server error,你今次想我用咩粗口屌鳩你?
正你老母,你老母個閪就正常
#metoo
做撚完先Nonce Validation failed
用番Google form 唔撚得既,係要搞9埋d 19系統
too long didn't do
廣東話粗口測試1.0
Nonce Validation failed!
「你識條撚咩」
你條撚樣真係唔撚識架喎
睇錯自膠
same睇黎我太年輕
65%
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
撚識廣東野咩on撚鳩返支那啦
你識條撚咩
好少剩係講條柒,多數講條柒頭

除非個選擇係條「柒頭」
出題條友根本都唔撚識講粗口
屌你老母
如果講粗口都有standard
咁樣就真係碌柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞