[Home Race] F1 2023 英國站 討論區

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
魔性澎湃
全能圖做埋strategist、steward、firefighter...
i ve told you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
仲有上一代老舒好似同班意粉開會開到凌晨?
Max : driving on ice
"I would save the engine if I was you guys, I'm sorry."
上年話自己係疤狗+PSV
今年轉軚做49000
下年支持邊隊啊
Max : driving on ice , p1

Max : no grip , p1

Max : down shift problem , p1

Max : hit a bird , p1

Max : got some problem of engin , p1
一樣放星星
個個冠軍車手都可以好準確知道架車邊樣野有問題俾到feedback,除左咸狗,剩係識講個尾唔得,一係就怨架車唔得,咁嘅車手邊幫到車隊研發,
硬胎快人一秒無grip
Ham 狗未車尾燈都見唔到
Goatstappen
大牛快到
睇條紀錄片佢係private testing 晚晚凌晨收工
另外講engineer 一定有Lauda 份
H 快你秒幾 而且仲要未推盡
準備海放
max白胎快過叻黃胎0.7,又準備巡遊啦
Lap 咸一圈再TnG anniversary
拉利無負研發
AM個wcc第三凍過水了
不過啲車手都唔會咁傻喺個radio 詳細feedback 嘅,post session meeting 先見真章
Lauda直頭係屈機
除咗brabham呢類上古神人自己揸自己砌車都贏嘅legend
話唔定跟美斯迷Miami

每個聯賽一隊
公主係唔讀啫
佢個學歷簡直痴撚線級
有能力Part time做研發引擊同aero
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞