輕小說 & 漫畫綜合討論區(19) 靠廢柴技能【狀態異常】成為最強的我將蹂躪一切

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
精靈幻想記
呢套頂唔順主角阿妹

另外支持主角配學姐/天愛星
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
想請教下, Book walker 係唔係有活動點數倍數就唔會 計自己LV 嘅倍數? 我今個月Lv6 應該有8 % ,但結算果度得

一般點數 1% + 活動加贈點數 100+ 22%

想問咁係咪正常?
期待
係,正常
以前台版會計埋自己Lv
但依家跟返日版唔計會員Lv.,只取兩者較高嗰個
Lv.6 係1+9=10x
依家活動係 22x
所以如果買1500活動贈100
就係(1500/100)*22 + 100 = 430點
睇梗精幻22中間, 個個勇者都咁正常呢家
京阿尼回歸啦
貴久算正常咩
認晒錯咁, 算正常啦
呢家睇23, 你地係咪睇左24? 漢化?

東立代理
七魔劍支配天下
台版係咪以經爛產左?
但本野角川成年年半咁制冇再出新一期
台版隔咗成年都冇出,上網有漢化嘅
動畫幾好睇
想睇書了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞