輕小說 & 漫畫綜合討論區(19) 靠廢柴技能【狀態異常】成為最強的我將蹂躪一切

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
實教屌打晒
日版12可以開始預訂
好似差唔多完咁
搞掂王子老母先
好感度90%
雙子
都ok啦呢套
做一季就完美結局
睇魷魚
依家77折+之前免費有6張1000-100(等於9折)。
計返即係7折22倍,點數就算唔等折扣直接用,都已經等同全單6折。

下個月週年慶,通常都係大額折扣券+全館折
全館折帳面上(未計折扣券)唔會低過6折。最近兩次活動都搞折扣+點數加倍,就係用嚟儲點數,等下個月一次過免費換書
呢套好唔好睇?
第27回電撃小説大賞《金賞》受賞作
睇吧
之前睇過小小
一開波女主好似係狂戰黎
因為OT走去搵個大鐵鎚扑9隻龍
呢本都係有生之年系列
電擊文庫咁大水喉應該都可以出得哂
【🔥新番消息🔥】7/15 「電撃文庫30th夏之祭典線上2023」宣佈的相關動畫消息統整如下:

#魔法科高中的劣等生 系列新作(第3期)2024年放送!
#刀劍神域 新劇場版10週年紀念原創劇場版 (先前已有公告過)
#刀劍神域外傳 Gun Gale Online第2期制作决定!
#聲優廣播的幕前幕後 動畫視覺圖公開!2024年放送!
#男女之間存在純友情嗎?(不,不存在!)TV動畫化決定!制作:J. C. STAFF
#豬肝記得煮熟再吃 2023年10月放送!
#記憶縫線 Your Forma 動畫化決定!
台角有出嗰啲
喺佢FB照copy過嚟
呢堆台灣角川代理,另外個嗰一係冇一係其他出版社
「86―#不存在的戰區―」官方廣播劇節目『第85.5区情報局』特別回配信決定!
《日時》7/30(日)19時~
《出演》#千葉翔也 #長谷川育美
究竟節目上的朗讀劇會不會有任何續作的消息呢…讓我們看下去!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞