【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (22) 推しの子 OP| NHK 18祭

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
唔知今次sony xm5搵邊個上tft
邊度可以睇今日Los angels Head in the Clouds 2023 的直播
聽日先開始
YOASOBI係星期一朝早10點
重播黎 個fes 8月
上年都係好似放兩三首出黎

到貨
通常加印係幾隔幾耐會公佈
黑膠唱片係要嚟聽 唔係要嚟擺

黑膠唱片係要嚟聽 唔係要嚟擺
https://streamable.com/ols26l

用咗DSD 5.6MHz錄,但音壓大細聲,要加大6dB先叫好啲

呢個program唔Support 日文 file name,要export咗之後先改名
唔使諗
連CD都唔會加印
何況黑膠

想同ikura bb去旅行
我見到都即刻 cap左
第一眼以為孖潤腸
有咩分別
訂完可以唔出貨?
但要搵美國集運
好似麻煩過日本好多
bns就有美國倉
之前聽人講美國amazon俾人玩爛左
bam左bns個倉
你知唔知back order係咩意思先?
佢講明back order都仲收訂,一係佢真係班到貨
一係就…[sosad

咁我都希望你地真係買到啦
Back-order items

Stock may take at least two weeks from order date to ship. Each case is different and individual times vary. Please note that in some cases it take one or two months to ship. For more information, see our FAQ.

我諗點都有掛,問題係等幾耐
問得有咩分別咪就係唔明
佢開得訂back order都有機會再生產出貨
定係有機會返唔到貨cut單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞