Steam儲Game唔玩 #32 夏特大減特減

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
請問 標準版 豪華版 黃金版 終極版 應該要買哪一個?
金版應該齊晒dlc
終極版只係黃金版以上再加幾件衫
Yes, 兩個加埋要40up
依兩個post我主要講故事結構同時數。

遊戲性方面,1st DLC係用本體個結構整出嚟,遊戲體驗差唔多,而且佢係爆機後故事,所以玩家都好高lv齊技&熟悉點屈機

2nd dlc個戰鬥系統有調整。成張地圖係全新,無論地形、美術、人物造型都係全新設計。兵戰敵人多咗控場CC技,範圍爆炸技。所以整難咗本體齊技時既屈機戰法。戰鬥有新鮮感。

而本體主線boss戰少,而支線boss戰唔少但重複(似一個厚血兵仔)。

2nd Dlc加好多boss 戰,而且boss動作多過本傳嗰啲好多。彌補咗本體boss只係厚血兵仔既問題
睇下dragon's dogma啱唔啱
40蚊唔洗 capcom出品超正打擊感 唔會太難或者太易
正體主線唔係淨係打怪 都有唔少揾路 不過好多時路邊野怪都好好玩 行行下會遇到有奇美拉獨眼巨人獅鷲之類
或者推到咁上下可以入DLC黑咒島就基本上一路打
COD modern warfare 想玩故事應該買邊幾隻?
DAVE THE DIVER 好唔好玩 ?
抵買?
頂得住跑步係好好玩
特別開始玩無耐入左黑係驚到仆街
好玩...有故事性...有qte...又可以升下裝備
百幾蚊...都值得入手

有冇人知 啤酒點先裝到perfect?

綠茶我自己數6秒就perfect
儲game 唔玩🤪
咁岩見到就買左Zero Escape bundle 3隻驚夾埋100蚊都唔洗
唔知要幾耐先可以爆晒
買ultimate 定gold 好
有冇連線game 同friend 玩推介
屌,岩岩XB gamepass爆左標準版, 係果邊買DLC 好撚貴, 但又癟理由係呢度由頭開始
有冇咩 puzzle game, platform game好玩? 最好可兩個人一齊玩

已有 : shift happens, unravel 2, it takes 2, monster expedition, human fall flat (啲控制遲鈍玩到好焦慮)
係Xbox 定pc既gamepass? Pc啲save可能跟ubi connect
mw series: 468
bo series: 579
買2-3隻game玩下算,太多玩唔曬
FF16
黑咒島幾正
可以玩到好有挑戰性
有時無啦啦出啲超勁boss

啲職都好多元化
玩厭咗屈機魔弓
可以轉大劍
一刀扣個boss幾條血
岩岩上兩星期Xbox 果邊DLC 先大特價完
就黎暑假好快又減
買完你一定唔會後悔
之前early access已經好撚多嘢玩
點知啱啱玩埋完整版仲撚多
無辦法相信100蚊可以有咁多嘢
直接叫伙記做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞