我用ChatGPT create 左個六合彩bot

193 回覆
52 Like 538 Dislike
因為佢呢樣嘢根本唔洗用AI做
lotteries係random event
Some random non repeat numbers out of 1 pool
其實係億幾個 n組數字set 的可能性
n為lotteries中獎要買的號碼數目

任你點買呢6n個號碼
每注個機率係一樣
你點揀號碼 1,2,3,4,5,6 的中獎機率 同 其他注係一樣

點樣增加中獎機率? 買多幾注
但投入的價錢係正比無discount
計埋expected value 點都係輸

所以lotteries係無可能係 唔買多幾注下增加中獎可能
btw, 買lotteries只係閒錢買少少
買個希望改寫人生 實情根本無幾多個會中
A.I.係唔會幫到乜

除非(有機會但唔擔保得) 你有每次攪珠環境數據
同每個波的資料 用physic 原理嘗試推論攪出號碼
如果唔係 純搞stat 係佢每次都轉機轉號碼球底下
無野consistent的情況下 無野可以計到
你本身都係複式嚟
買1234567
咪即係123456,134567,124567,123567,123467,123457,234567

即係你諗住自己字面上冇重覆巧叻叻,但其實你實際上係重覆咗,每個字買咗6次

咁想問下,如果你覺得其中重點係唔重覆,唔點解個1字黐住同一堆number去買6次就得?
中左我願意回贈樓主20%
不論獎項大小
多謝你
傻閪樓主 搞咁多以為自己好醒
一樣概率仲衰過電腦飛要自己去買呢下on9
柒左都唔比笑?
樓主係有創意地on9引人笑都幾出色
頭二三獎嘅獎金好似有下限
應該唔會咁低
呢個以前一路都有
小學雞新奇大發現
太陽能電筒
遙控紙鷂
我都覺
起碼叫多個平台share自己作品呀,我都間唔中拎Poe咁玩
你呢個前設係佢控制到亦會控制攪珠結果
咁仲洗搞咁多野?
直接開之前睇邊條冇人買都得啦
手畫飛都要入電腦架
寫紙仔抽號碼咪得

馬會運財號碼咪一鳩樣,
硬係唔俾我中埋果兩個字
唔重覆既覆式 咁又點 唔重覆
買七條當 自己買咗全餐呀

段code幫你random
同你自己人腦random

概率上有咩分別?
Bot 條撚
條友咁撚on9學人讀中大
你係咪弱智到自己都寫唔出。。?
我點都要購買左 先有機會中 一買就入電腦啦
連登真係多白癡
咁易又唔見你做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞