我用ChatGPT create 左個六合彩bot

193 回覆
52 Like 538 Dislike
咁我覺得用AI係方便喎
唔洗記syntax

個個話「用AI做D咁嘅野係咪on9」
總之節省左自己時間成本咪得

不過樓主呢個方法唔work就係一定嘅
直接買電腦飛zero effort
一係中 一係唔中
同屌九港鐵查票狗一樣,異曲同工
五十步笑百步
重唔重覆同中獎機會有咩關係 而為你個chatgpt 識時光機添
已經分唔到係搞笑定認真
根據過去六合彩的開獎結果,最多出現的數字是「49」,過去十年中出現了189次,其次是「23」和「29」,分別出現了186次和184次。不過,每一期六合彩的開獎結果都是隨機的,歷史數據僅供參考。建議您遵循自己的心意和選號策略,祝您好運!
其實樓主係咪唔識玩?

首先呢度唔係7注,買六合彩每注剩係買得6個號碼,如果買7個號碼,呢啲叫7個字複式,入面其實係用呢7個號碼買齊唔同嘅組合,7個字複式入面包含7個組合,遮係7注,8個字複式入面包含28個組合,有28注,如此類推,詳情可以參考馬會嘅複式注數表

所以樓主你今期買呢堆no.,係買緊7條7個字複式,係買緊7x7=49注,合共$490 ($10注)

呢到你揀齊晒49個no.,但其實要中獎最少要3個字同一注,遮係話我當你揀嘅49個no.入面揀中晒頭獎𠴱6個號碼(Which is 一定揀得中啦 買齊晒)
你都好大機會唔中,因為好大機會唔係同一注入面發生
例如假設今期頭獎攪出號碼係123456,按照你呢張圖嘅組合買,你的確揀中晒六個攪出號碼,但都要輸到連安慰獎都冇因為唔係同一注入面發生

其實歸根究底都係考慮兩樣野:揀嘅號碼同埋注數(控制成本)
你揀嘅號碼越多,揀中中獎號碼嘅機會越大,中獎機會越大
買嘅注數越多,買中𠴱一注(入面開出中獎號碼)嘅機會越大,中獎機會越大

如果好似樓主咁買我建議你不如慳番啲時間買晒電腦飛

機會一樣
但中左大把人同你一齊中
羅同學(弱智)
FYI 2016年新聞
據了解,馬會曾作抽樣調查,每期六合彩順序投注1、2、3、4、5、6組合的有超過1000注,雖則任何組合命中頭獎或然率相同,若一旦真的攪出1、2、3、4、5、6,頭獎彩金便會變得「極平民」,以六合彩最常見的頭獎基金800萬計算,逾1000注中正頭獎每注將派少過8000港元。
試過 但同一數據問10次 佢比10個唔同結果你 應該係鳩答
用開python gen六合彩number

好的,請稍等一下,我為您生成7組7個數字的複式號碼:

1. 紅色:35 藍色:04 08 10 綠色:16 21 28
2. 紅色:29 藍色:03 04 42 綠色:06 21 33
3. 紅色:19 藍色:26 31 37 綠色:06 11 33
4. 紅色:23 藍色:10 15 25 綠色:06 28 32
5. 紅色:08 藍色:03 25 31 綠色:17 22 33
6. 紅色:01 藍色:04 20 37 綠色:11 16 43
7. 紅色:18 藍色:09 14 20 綠色:17 27 32

希望這些號碼能為您帶來好運!
唔好咁啦
37同43掉轉咗
點呀弱智仔連機率同中幾多錢都唔識分
你真係中大...? 文科仔?
有讀數的話 應該無咁on9...
柒到... 不如收返埋 咪影衰中大好喎
你唔好咁啦
你幫我計
你自己睇下佢個output有冇重覆?
唔識係唔係都會中獎嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞