[BLINK] BLACKPINK討論區(146) 休息至7月15日

1001 回覆
1 Like 14 Dislike
我老婆呢個look好正
咪搞我老婆
in your area到born pink無悔了
一大半都係垃圾國家
家人们谁懂啊
香港有三場真係執到
「拍攝現場要女生拿著劇本看」安普賢捲入「人性爭議」,網友「當自己是皇帝?」

安普賢與 BLACKPINK Jisoo 認愛後,圍繞他過去的黑歷史再被網友挖出成為討論焦點,甚至捲入「人性爭議」。像是安普賢的個人 YouTube 頻道訂閱清單在 2021 年曾被發現,訂閱造謠包括 BLACKPINK 內藝人的 YouTube 八卦頻道,當時他解釋說,「這是 YouTube 頻道管理者的失誤」,但大家對說法持懷疑態度。

片段曝光後,讓安普賢陷入「人性爭議」,網友紛紛留言說,「連劇本都不能自己看嗎」、「頂級明星們應該也不會那樣吧」、「說實話,我受到了衝擊,不能直接拿著劇本嗎」、「本人靠著站,工作人員拿著劇本?」、「他是皇帝嗎」;但也有網友認為前後情況被剪輯過,大家不要草率做出判斷,更表示在其他影片中,是安普賢親自拿着劇本。

隨著安普賢與世界級女團 BLACKPINK Jisoo 交往消息傳出,歐美媒體也有報導 Jisoo 男友,在全球引起關注和好奇,安普賢 IG 帳號在一夜之間激增,粉絲數達到了 446 萬。

原來咁撚閪既
最閪係Jennie拉黑面Jisoo都5g?
無人推po了
成班未起身
推到俾jisoo睇到
而家無tour無cb晚晚同安普賢做愛
上面有人問我地老公黨同Jisoo係咩關係 我地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能我地唔真正認識了解對方,但係我地永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日Jisoo已經嫁哂比安普賢,生埋仔,我地都會祝福佢,守護佢 反之亦然,我地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於我黎講,佢地更加係夜空之中明亮既星光,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令我既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係我就係諗到呢d野),最後,如果你問我點解中意Jisoo,我只可以答你,因為佢係金智秀
吾好再刺激佢地
原價放一張Blackpink瑜珈墊
https://t.me/settingxsetting
Rose都晚晚同我做愛嫁啦
有咩問題
解散未
對你0影響
排舞室
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞