Better Call Saul今年會唔會喺艾美獎攞獎?

49 回覆
23 Like 5 Dislike
HBO今屆啲手牌幾強
除咗Succession仲有Last of us同House of dragons
後兩套點都值得攞咁啲提名嘅
私心想Culkin攞多過Strong好多
Roman難演好多,今年啲material又夠

希望Carrigan 贏Goldstein啦,成日都後者悶到痴線
用now個個垃圾go慘過食屎
Max到依家都未出
我覺得Bill Hader 導演有機嘅
但上年同ronny/lily咁顛都冇
今年對手應該會有The bear一shot直落嗰集
我覺得Bill Hader 導演有機嘅

但上年同ronny/lily咁顛都冇
今年對手應該會有The bear一shot直落嗰集
HBO Go唔係HBO自己整架咩
Now E好似直接睇到HBO既劇
嗰集真係正到痴撚咗線
仲要最尾Jeremy White喺地下執翻個冬甩一路食一路笑 簡直係神來之筆
GO係未有max之前嘅產物
最大分別係冇舊野
我想睇the wire 呀DLLM
希望Bob同Rhea都攞到
Bcs fans 表示明顯係 succession 屌打
Bcs 對 tlou 先贏面大啲
今屆競爭大到
男主有機嘅
Succession 互𠝹票到
雖然bcs好 但年度最佳真係succession
last of us overrated
希望lead actor 比 bob
Drama series 比succession
Go 有 The Wire 睇喎
HBO MAX香港幾時先有呀
改左做MAX
叮叮佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞