Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (122) CEO IS WATCHING YOU~

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
牙袋傻撚咗 禮拜三四五又加多咗錢 屌你老母又唔洗做
因為屯門好做, 個個爆曬數。

清 屯門有冇單車徑
唔係運動黎 , 會廢腳的
新Gm 上場派錢
熊貓撚鳩你, 你可以唔使去玩美團
但美團好似好多野都易搞d, 又冇乜限制咁,不過單就真係少d
一開波係咁咋, 你俾佢企穩陣腳, 隨時限制多過西熊,價單西過西熊
我知,所以依家美團黎講算做得過既,平均每單都有30蚊以上,之後就唔知了
請問美尻要唔要俾低$200按金先上到線呢?
唔洗,送外賣冇任何衣著要求,亦都唔洗用埋d西袋
謝謝清因為最初開戶時佢話要,所以再問下
美團好煩 日日sd msg , email 叫你開工
巴打我whatsapp個度打左你個code,唔知成唔成功
我都唔知得唔得, 睇西熊意思

Btw, 白清搵多啲,日日爆數
係咪要等佢個袋到先開到工,定唔驚報串可以照即刻開工?
在香港,送外賣的收入足以應付生活,卻未必讓大家聯想到「高薪厚職」。夏威夷一名45歲的男子朗奴·柯曼(Ronald Coleman)卻靠全職送外賣,去年年收入達11.4萬美元(約89萬港元),即平均月入達7.4萬港元;他形容自己是在「天堂送外賣」。

https://fortuneinsight.com/web/feature/5439691/%e8%8d%80%e5%b7%a5%e4%b8%80%e4%bb%bd%ef%bd%9c%e5%a4%8f%e5%a8%81%e5%a4%b7%e5%a4%96%e8%b3%a3%e5%8f%b8%e6%a9%9f-%e5%8e%bb%e5%b9%b4%e5%b9%b3%e5%9d%87%e6%9c%88%e5%85%a5%e9%81%947-4%e8%90%ac%e6%b8%af%e5%85%83-%e7%9b%b4%e8%a8%80%e3%80%8c%e6%88%91%e5%96%ba%e5%a4%a9%e5%a0%82%e9%80%81%e5%a4%96%e8%b3%a3%e3%80%8d/
屯門正1垃圾區 我而家長期踢到接單率低過50

太熱唔做
落雨唔做
上斜唔做
要過天橋唔做
問多句,個餐送到洗唔洗影相
唔洗19 袋, 可以上線就開工
冇人會報串咁無聊
同西熊一樣
我會報驚
No
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞