Foodpanda 步兵/車手/單車手*請使用不推文回覆* (122) CEO IS WATCHING YOU~

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今日連續三張單唔使曲
今日屎忽痕做埋茶 唔錯
upload左2次都話張銀行卡卡正面唔得,有冇師兄可以指點下
冇特別架wo
你仲未開到
都好耐下
一係你換個第二張卡
推薦獎金點分好八二?
依家袋鼠會打電話吹人? 咁on9
換左一堆🚲消耗品,嚴重燒錢⚠️⚠️⚠️做步冰巧過😭😭😭😭

遂樣買好似好平
換換下唔覺唔覺又洗左千幾🤮
不嬲都會,客/餐廳催,袋鼠就會打嚟
試過幾次岩岩出餐個客就問幾時到,我唔理佢過一陣袋竄就打嚟問幾時到,我屌返佢岩岩先出餐就催,佢就話幫客問
有時接到啲舊單,袋竄會打話餐廳問幾時到,然後我就會踢單

如果調返轉你有事搵cs佢地貼完罐頭reply秒速離開聊天
年幾前我都試過俾閪袋cs打電話黎催單問我響邊,話係客人想問,我接單後五分鐘去緊餐廳就響度催,谷鳩氣,然後我同番佢講,話個客既然咁趕咁我就唔做,我會踢番出黎

廿二灣仲響度諸多要求
改落先覺嘅嘢
其實一嚟入部靚配備好似好貴其實同自己改差唔多又煩少好多

袋鼠個pin咁快取消咗?
張張都唔使pin
我一開波買改裝車已經係靚配,d件長踩真係會消耗。其實可以唔換,如果你接受到部車唔順。
有時諗住換少少嘢,但會愈換愈多嘢
換內線會發現穿出嚟嘅時候條新線變左啡色,應該係舊線生晒鏽同線管啲油溝埋左,跟住要買埋線管。

其實千幾蚊換到咁多嘢算係咁,
同級輪組出單車鋪換都成千蚊,加埋兩組內外軚都4舊幾,brake皮一對一舊水,食水深到哭
同熊貓影保瘟袋一樣
發現有D外送員好鐘意問人拎大廈密碼
初時以為個別例子,近排明顯多咗
如果唔係住客都可以知道密碼既,咁仲要密碼黎做乜,座頭保安都唔駛啦,橫掂全世界都可以自出自入
利申:冇比,電話有錄音同客服反映咗
唔比咪等到有人開門跟尾入囉,大熱天時仲兜個大圈行正門咩
遇著個有白卡既,可能加啲料比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞