THE IDOLM@STER綜合討論區[105]師匠「なせ山に登る?そこに山があるから」

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
呢排我lihkg講親野都會講錯野,討論d theory被人捉我fail位, 捉劇情bug捉得太過火被人話, 我都係做返cd rom睇下mv算

上網講野唔9up 不如唔好上

https://twitter.com/HARUMAKING777/status/892166110300131328
けしからん

京都腔 ?睇唔明

https://twitter.com/kinnotamadx/status/891950350093045760
今日先見到既ありす生日圖

https://twitter.com/HARUMAKING777/status/892166110300131328
けしからん

京都腔 ?睇唔明

左1: 破廉恥
左3:好可愛

20歲(笑)

20歲(笑)

同若葉組20歲組合
廿碎

會唔會成班FBI捕起側邊
廿碎

嚇死人咩

對比

會唔會成班FBI捕起側邊

すごい
又搞錯左
Brand new theater好似超越左dreaming

永遠的17歲

講開安部菜々

我都幾鍾意呢個角色...

當初睇動畫入面...

兔兔星人既力量...FAN既熱情...

佢由被事務所要求改變路線...之後開始迷失左自己...

之後係貓既鼓勵之下...最終決定忠於自己...做返自己想做既野...

果度真係睇到喊左...

建議延伸閱讀:cgss菜菜コミュ1-4

所有ウサミン星人的救贖
嚇死人咩

對比

你想表達什麼
永遠的17歲

講開安部菜々

當初睇動畫入面...

之後係貓既鼓勵之下...最終決定忠於自己...做返自己想做既野...

果度真係睇到喊左...

所有ウサミン星人的救贖

Thx 推薦...
我上網搵下先...
我game入面未有佢既卡

ナナ的卡除了R全部都係限定

千萬不要成為ウサミン星人
永遠的17歲

講開安部菜々

當初睇動畫入面...

果度真係睇到喊左...

所有ウサミン星人的救贖

Thx 推薦...
我上網搵下先...

正常抽得到既得R
活動SR已絕版
月限SSR已經復刻過
另一張SSR要等fes
Brand new theater好似超越左dreaming

超哂 呢隻一碟抽兩場 係人搏命啲
永遠的17歲

講開安部菜々

當初睇動畫入面...

果度真係睇到喊左...

所有ウサミン星人的救贖

Thx 推薦...
我上網搵下先...

ナナ的卡除了R全部都係限定

千萬不要成為ウサミン星人

咁慘

你要記住CuCoPa裡面都有一個只有被選中的p才有資格produce的偶像⋯⋯

Cu:ウサミン星人
Co:高楓會
Pa:カリスマ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞