THE IDOLM@STER綜合討論區[105]師匠「なせ山に登る?そこに山があるから」

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實係咪可以行雙Deep?
定都係1Deep 1Perfect好?
不過講開又講
話就話本命先all in
但係cgss最恐怖係佢有辦法令你明明唔係担当都想抽
今個pool都係咁俾佢食左我5劈

iktf

Iktf too
有天井其實差好遠
起碼知道最衰300抽肯定有本命
ありす1.0我課到盲目哂,抽左成15劈先中到
不過講開又講
話就話本命先all in
但係cgss最恐怖係佢有辦法令你明明唔係担当都想抽
今個pool都係咁俾佢食左我5劈

iktf

Iktf too

我今次都唔知點解抽左同上次fes一樣咁多
有天井其實差好遠

一定有比冇好
今日狂打nothing but you 先
有天井其實差好遠

一定有比冇好

30packs經驗者表示強烈認同
有天井其實差好遠

一定有比冇好

你抽乜
其實係咪可以行雙Deep?
定都係1Deep 1Perfect好?

其實要睇秒數/其他卡
好難就咁話雙deep單deep好
但一般講雙deep會好d
想問既貼出黎我見到又記得多數會答
有天井其實差好遠

一定有比冇好

你抽乜

w巨:15?30?60劈都濕濕碎
有天井其實差好遠

一定有比冇好

你抽乜

限杏
終於有10個idol有500萬fans

有天井其實差好遠

一定有比冇好

你抽乜

限杏

大天使真係好愛杏

我老婆得智絵里一個,但我同時係杏菜菜擔當來的
楓2.0+騷貓高分過嫁凛

今日D流行曲冇乜26既岩打

打27

打27

我2首27+1首25咁砌,齋27手會痛
楓2.0+騷貓高分過嫁凛

sb>deep
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞