阿仙奴65m買kai算唔算超級大傻仔??

109 回覆
214 Like 15 Dislike
係囉邊似樓主咁多錢
邊個係你老友?
樓主
deal左?
62+10m bonus
啲bonus好似攞唔齊 所以係接近原價甩
曹亞文尼都1億啦 飯完成度咁高一億+好正常
依家班芝娃娃見有機會買唔到飯會去鏝 又有機會比軌後上
已經當人25狗 又鐳射筆 又斷腳咁 好似講到飯由細到大都係妓迷
話為錢去 鏝軌
明明飯本身就係軌青訓
咁講應該30歲左右去曼聯,拎埋英超
記得六日前我仲同大家講車路士的夏維斯不會加盟阿仙奴 , 主要原因是我不相信車路士會將其出售 , 那怕出售我相信也是天價或是售至歐洲其他聯賽。更何況以夏維斯多面手的踢法一向是領隊的最愛 , 車路士新領隊普捷天奴沒有理由不喜歡他。

但想不到車路士真的賣走夏維斯,而且仲要是賣給阿仙奴,此單交易完全令人意想不到 。(原因已確定為夏維斯不會續約車路士)

在我心目中可以用"天才"兩個字形容夏維斯 , 年紀輕輕便在德甲利華古遜成為了主力 , 阿仙奴傳奇亨利說他踢法有點像雲佩斯 , 同樣有黃金左腳和出色的控球轉身能力 , 雲佩斯在23/24歲時才被雲格開發潛能由邊鋒轉至前鋒 , 成為雲佩斯第二型態 (仲未到第三和完全體) , 同樣年紀的夏維斯期望在阿仙奴領隊阿迪達的指導上能更上一層樓 , 我預計夏維斯會取締耶穌仔的前鋒位置 , 成為一個像費明奴功用般的球員 , 他1米89的身高和頭球相信也是阿仙奴禁區新武器 , 以為不用再怕屢屢兩翼傳中無所獲了。
佩哥都想要就知勁啦!
勁野係不問價。
即係傻狗過幾年過檔獌,跟住倒戈阿妓入波再瘋狂慶祝?
呢篇文作得唔錯
幾有道理
最擅長咩位
後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞