阿仙奴65m買kai算唔算超級大傻仔??

109 回覆
214 Like 15 Dislike
我講啲唔太重要嘅先啦
第一,數據唔靚
第二,幫車狗散貨買卡斯度
第三,要食飯,其實可以拖住,反正件kai子冇人爭
第四,除咗後生只係弱化版梅拿
第五,要佢制空我不如買摩拉達,30m有多

最重要係
佩哥其實都想買,佢覺得60m都太貴,你就出65m,係咪懵撚柒??
佩哥心水價係35m
車阿不嬲fd底
樓主都識買嘢
咪酸
父賓?
弱化版梅拿其實算勁 我見拜仁迷日日吹
記得六日前我仲同大家講車路士的夏維斯不會加盟阿仙奴 , 主要原因是我不相信車路士會將其出售 , 那怕出售我相信也是天價或是售至歐洲其他聯賽。更何況以夏維斯多面手的踢法一向是領隊的最愛 , 車路士新領隊普捷天奴沒有理由不喜歡他。

但想不到車路士真的賣走夏維斯,而且仲要是賣給阿仙奴,此單交易完全令人意想不到 。(原因已確定為夏維斯不會續約車路士)

在我心目中可以用"天才"兩個字形容夏維斯 , 年紀輕輕便在德甲利華古遜成為了主力 , 阿仙奴傳奇亨利說他踢法有點像雲佩斯 , 同樣有黃金左腳和出色的控球轉身能力 , 雲佩斯在23/24歲時才被雲格開發潛能由邊鋒轉至前鋒 , 成為雲佩斯第二型態 (仲未到第三和完全體) , 同樣年紀的夏維斯期望在阿仙奴領隊阿迪達的指導上能更上一層樓 , 我預計夏維斯會取締耶穌仔的前鋒位置 , 成為一個像費明奴功用般的球員 , 他1米89的身高和頭球相信也是阿仙奴禁區新武器 , 以為不用再怕屢屢兩翼傳中無所獲了。
如果因為洗咗呢65m爭輸飯都幾好笑
你識拜仁frd?
冇圖你sqj。
好 !
我真人fd 唔似你真人冇fd
阿妓接親軌啲貨都出事
施治 電斯 金章安都回撚曬塘
佐c伏球場表現還好但黑氣石到仆街
去到阿之後頭3場英超拎得1分
季尾仲崩盤到由4月lead差唔多10分去到最後鏝提早3場收工
咁你唯有sqj
咁比真人圖。冇你sqj。
個陣車仔幾錢買
飯點會過阿仙奴,依加傳鏝想買,有得揀都揀鏝多d啦
阿仙奴65m買超級大傻仔算唔算kai??
阿仙奴啱佢踢喎
佢踢正前咁耶穌踢邊
同度哥bbq
80m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞