[KPOP] K-POP 2023討論區 (31)

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
雜餅有3隊..你講緊?
真係大波嘅好難束到咁平 平時一定墊好厚pad
而且重來都冇人見過佢啲波肉
nmixx nj 仲有邊隊?kepler?
我見過
圖?

https://www.allkpop.com/article/2023/06/k-netizens-are-disgusted-over-an-inappropriate-debate-about-aespa-karinas-fake-body-image

This triggered other netizens and fans to defend the idol and upload other online community posts stating that Karina was actually wearing a compression bra for the Waterbomb event. These netizens claimed that Karina clearly wore a tight compression bra underneath and showed through the skin underneath her armpits.

雖然唔知真定假

不過我信 + 支持Karina❤️‍🔥

Twice
Comments全部吊7樓主
咁le sex?
呢首係好聽,但唔係主打feel
Gidle?
老闆今次跳得咁失色
佢都係去跳返女團舞啦
以佢嘅跳舞實力嚟講係差
有個留言
最後咁樣算唔算性騷擾
好高
散水

我後來才知道之前推薦的動漫存在爭議ㅠㅠ因為角色名字有改動,所以我並不知道以前存在的問題.. 我沒有帶任何意圖去推薦這部動漫,希望大家不要誤會。 以後我會成為更加謹慎慎重的KARINA,努力為各位MY們分享積極正向的內容!!! ​
ONF結束軍白期→完整體開始
ONF金曉珍-李昌潤今日退伍,至此組合除日本人全員軍畢,結束軍白期。

ONF為了將軍白期最小化,於2021年末同一時期入伍。本月20日組合成員MK退伍,26日J-US和Wyatt退伍,今日金曉珍和李昌潤退伍,組合結束了軍白期。

28日下午7時將於Weverse Live進行組合完整體直播
我地中国人又贏!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞