根度簡以900萬年薪降價加盟巴塞

303 回覆
176 Like 19 Dislike
呢幾年仲敢過去嘅我諗都係想做疤重建功臣
但最後嘅結局9成都係做疤condom
特警同adama追撚含轉個頭就比疤踢走
美羊同迪比免費轉會過嚟就比疤拎嚟換錢
kessie好似都準備賣
水人過嚟做拼圖,以為喺球場上做拼圖
實際上係做資金拼圖
聽過陽光與海灘, 又多靚女
鏝市好多黑鬼, 又閪天氣
大大個c朗老婆咁,影下相都要俾人批鬥,俾你都唔去喇
鏝成套野好屈, 唔止靠一個教練
營養師, 技術線監, 教練團, 隊醫, 球探,青訓系統, 設備保養維修,
馬德里天氣好唔好

疤個天氣太屈
天氣好, 環境好, d人梗係想去
我覺得住係巴, 環境好好, 而且又多靚女, 陽光加海灘
呢幾點係生活質素, 已經贏晒
唔收錢都去踢啦
呢件本身就算根唔走鏝都係要簽架啦
本身個squad small過頭
鏝成個系統都頂級, 唔止教練
技術總監, 青訓, 隊醫, 營養師, 球探, 設備保養, 助教團, 體能訓練等, 全部都頂級

之後睇過講轉會youtube片, 係成team人一齊傾
反而同市獌就亂九黎
英超依家鏝遊樂場又好有競爭咩
人哋只係會記得佢踢過巴塞
講ed酸野有撚用咩
有得放聖誕假

個城市咁

對住太平洋
而家嘅巴塞已經唔係巴塞
疤個天氣地中海氣候
冬暖夏涼
又對住個海
講天氣同生活
蝗都唔及疤

有海風, 地中海氣候, 陽光與海灘
氣溫就差唔多 但唔知點解我去個陣係咁落雨
同埋馬德里好撚悶 乜都無 周街都係名牌鋪頭同百貨公司 不過可能住宅區會唔同啲嘅
但巴塞屈機在有沙灘有公園有建築 天氣好街道靚 連好食嘅餐廳都周圍都係 是但開google map 4分以上嘅餐廳周圍都係 試親都無伏 居民又好支持巴塞 以巴塞作為加泰隆尼亞精神咁 軟硬件都咁好
笑死,成班人吹到去巴塞係為咗去足球殿堂/完夢/寫靚C V
現實係,佢贏完三冠,無嘢爭想急流勇退,去d低少少競爭力嘅球隊/聯賽踢下養生波
西班牙嘆世界
睇上面啲comment我仲以為根度簡22歲
三冠王都要證明自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞