[Nkunku is a Blue!] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
黑鳩盧無腦唔係講笑 搵律師wo 笑撚死人
搵律師屌自己隊波唔借佢出去

佢條賤種係咪唔記得佢簽咗約
講足球Todd哥未必識
但係同Todd哥玩法律 盧狗真係對自己太有信心
寧願唔賣獹 雪到完約直接玩殘佢職業生涯
盧狗真係忽上腦
todd哥咪撚放過盧狗 捉去日日洗廁所就啱
冇見過有球員咁賤種
雪到1月隻獹都應該跪係到
可唔可以告黑盧無履行合約?叫你黎車路士踢波,你就唔肯踢要嗌走,個個都係咁咪仆街
唔係唔賣, 係根本無人買
態度咁閪邊有球會對佢有興趣
意思係唔借佢走
唔講真係無留意,照計意外場上出事唔比全數可能比人屌,無即時死/病/癮疾就傾好中斷合約,呢啲諗起之前cardiff 個sala 想走數單野
雪9佢3年,要佢做文員
有冇得搞個車迷眾籌夾份揾人打跛隻獹狗
支持國米唔肯俾錢買佢,就賣落沙凸,佢人工又高幾倍。
國米cheap撚到8m loan fee都唔想俾
暫時佢除左訪問都無咩比你罰到既野,呢啲黑鬼都唔係蠢
美國佬todd哥大把途徑處決佢
Todd哥攞啲錢去請人打獲黸狗算啦
入唔到佢,就要佢場場車比賽跟隊,但唔入大名單唔出佢
練波要到齊準時,但唔撚俾佢落場練。
等佢變廢人
ching 做咩玩命?
唔好害人哋啲仔女啦!
做三年龍門訓練得啦
獨立訓練。
盧狗真係好撚賤種呀!!! 好想廝開佢份合約,一手收撚哂佢啲人工!!! 一口屌落去佢個死人樣度係咁屌柒!!! 把口屌到最盡把佢家族內所有成員同祖宗全部屌柒!!! 連佢身邊o的朋友都要屌埋!!! 兩隻手大大巴狂打佢塊黑面,食指同中指用70%力打佢個頭!!! 再轉身放條撚樣入去U18度!!!迫佢罷操!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野將佢個locker清空!!! 之後清完locker!!!!再叫佢用個口迫佢奶返廁所o的屎!!! 叫緊佢洗廁所時,用三條手指要佢發誓賠番錢比車狗!!! 最後屌到佢最盡!!一定要佢死全家!!!
意大利黑手黨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞