[Nkunku is a Blue!] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Welcome 奀咕咕!
BROJA
250 / NKK / M31
E5 / 卡斯度
C21 / 高維 / T6 / RJ
KEPA

JACKSON
M15 / ???? / ????
CASADEI / G23
HALL+IAN / BB / F33 / GUSTO
???????

唔洗打歐聯, 中下遊陣容係咁上下?
- Nkunku did his medical under Thomas Tuchel in the summer.
- Signed a pre-agreement with Chelsea under Graham Potter.
- Joins to play under Mauricio Pochettino.

It highlights what a crazy year Chelsea have had but a top player has been secured regardless. #CFC

https://twitter.com/RBLeipzig/status/1671088520503644162?s=20
希望快D有賣人俾沙爹嘅登鵰
NKK會唔會繼承雲大哥件11號?
自己出錢解約囉
食撚屎啦,係唔借,吹咩
有撚病
同美國狗玩法律
呢條黑鳩真係弱智
律師?份約係寫咗每年要借你去國米?
有波推比你踢唔使洗廁所 益左你條賤蓄啦
有錢咪自己買斷份合約囉
阿狗係咪唔識洗錢
等軌整個85+15落去搞掂飯
相信越來越乞球會加球迷憎
更多人支持玩撚死佢
啱啱比我麥記上司怒屌完,好唔開心,好辛苦
邊個地中海車狗 係Tko站著住件佐仔
貼翻三五千萬去國米
阿仙奴整埋d 19 add-on係咪傻撚咗
無錢唔好學人買球員啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞