SHF拉打超人戰隊特攝馬娘綜合POST1076 真骨拉打去咗邊

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
https://youtu.be/lyIeVFqJDH8

不死直線屌刀鋒
我都係遲入坑,係貴少少,但唔洗食炒價買n年前既舊貨,算係咁啦
真,笑笑星人
應該啦,爆箱愈做愈差
評分都無埋
昭和就咩都吹上天
爆箱而家直頭連玩具都少買,出片頻率越黎越慢,再唔係就賣廣告,拍片淨係為左R撈

最撚記得SHF隻雷佢係咁屌人成型色,但係V3就係咁讚好靚好靚
依家啲出名少少嘅開箱應該收咗笨大錢,好多廣告嚟。
佢哋係幾時分開咗冇一齊拍
好似有半年有多
佢哋最好睇就係 以前三個每個禮直播拜請特攝 有不死真係好笑好多 依間兩個直播 真心有啲悶
Pow 本身都唔多掂 有啲悶
以前saber可以忍到成年睇哂都係因為每星期聽不死點屌劇

自從佢唔上爆箱之後每個禮拜就瘋狂幫賣廣告,個人又雙重標準,嗰刻我就決定唔撚再睇爆箱
條友鳩屌都算
好記得佢講過唔反saber嘅都係支那人
之後就對佢好反感

不過佢啲片係好睇過爆箱好多
無撚睇過爆箱,以前睇過排,個刀鋒有時都係9吹
係個排佢R到撈接拉打Event先叫紅起
我隻超人Titas 少啲定力都留唔到
有一排升到兩千蚊全新
Titas好型咩?想了解吓你鍾意titas既原因

但點解會升得咁勁高人氣定少貨
本身鐘意黑紅配色 (鐘意victory但唔濕銀河)
之後orb thunder breastar出現鐘意埋大隻佬
Titas鳩下鳩下咁又鐘意埋

Titas開訂果期係R/B堆SHF派貨 全部都跌到跳樓緊係冇人訂
Victory, rooso, titas

喺我眼中,依三個真係點睇都唔覺型

暴風迪加鐘意嘛?黑紅+大大地隻
迪加全型態都鐘意啦

真骨紅迪加開箱果下堅驚喜 , 又平又靚
真,快啲岀埋其他形態
你估有咁多人鐘意「托(柒)黎架」咩?!
啲炒狗諗住係會場限定 拎黎炒咋
應該鼓勵佢地買多啲
唔買多啲點跌
出靈體版titas 未
第一次接觸香港啲講特攝嘅YouTuber就係爆箱又冇乜嘢嘅純粹睇吓佢哋開新嘢或者玩吓舊嘢幾正冇乜要求要幾專業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞