SHF拉打超人戰隊特攝馬娘綜合POST1076 真骨拉打去咗邊

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
馬娘shf出北鑽
各一
等 shf 出呢部同 2+1號
撇除劇情唔講

就咁睇景和個bujin sword form變身真係好型棍

件甲都算好睇

第時出SHF一定屌一
第時=兩年後
笨大唔生性=有生之年
其實今年真係個個角色都鍾意,如果出得齊就好
RCF 都出得又快又齊, 唔知SHF 會唔會快啲

希望SHF 隻Ninja 出貨時有驚喜, 個頭會改一改
二騎FINAL想出SHF
你望下ZERO ONE隻動物園
Blades同Live影都無,分分鐘斷埋Line
P.S. 講緊强化型態
我無睇01
但geats同saber邊個人氣高啲唔知Bandai出shf係點搵角色出
笨大:是但求其啦 記得邊隻就出邊隻
隻九尾係唔係都有排等
Saber可唔可以出埋隻Durendal先斷
各年Final Form SHF既情況
Ghost 2016年9月尾播完,2019年魂展有展品,依家消失埋
Ex-aid 2017年8月尾播完,2020年6月出貨,隔左2年10個月
Build 2018年8月尾播完,2022年7月出貨,隔左3年11個月
Zi-O 2019年8月尾播完,2021年9月出貨,隔左2年1個月
01 2020年8月尾播完,2023年10月出貨,隔左3年2個月
Saber 2021年8月尾播完,2022年魂展有展品
Revice 2022年8月尾播完,2022年魂展有展品
Geats播完等兩三年,等到2026啦
ghost都未出final form shf, geats超碼等幾年以上,仲有saber同revice
geats算唔算出得慢
就完劇連主角中段強化form都未有聲氣
其實今年係成條拉打line都出得慢,因為多左black sun同新拉打兩套要出,然後bandai今年又走去開多幾套動漫嘅SHF line
直接出最終form好嗎 隻隻3幾年後先出最終/走數
一係就冇喇喇插隻劇場版打尖
啲動漫嘅SHF 擴充得好快 套套都出
咁你隻亞馬遜呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞