[KPOP] K-POP 2023討論區 (30)

113 回覆
2 Like 28 Dislike

Slow it down, make it BOUNCY
지금부터 Fly
좀 다른 Spicy
청양고추 Vibe
If you wanna know how
I can show you right now
우린 만들지 BOUNCY 불이 붙어 Fly

BOUNCY BOUNCE
MAKE IT POP POP POP

導狗要靠rocky pinch推po

【twi】本月少女12人勝訴 與所屬公司解約 成爲自由身
獨家:本月少女12名成員全部自由合約訴訟勝訴

16日據報道,本月少女12名成員全部從之前引發「不當結算」等爭議的所屬社手中獲得了自由。據悉首爾高等法院於本日在本月少女剩餘5名成員以所屬社BlockBerryCreative為對象提出的專屬合約效力停止臨時申請上訴審中,判決原告勝訴。至此,夏瑟-汝真-秀映-慧舟-彩嫚也將擺脫所屬社的束縛,重新開始。
解約關鍵係BBC冇經成員書面同意就轉讓日本份約比環球
咁全部去搵鄭蛇?
唔知啦 依家分開三家 鄭蛇申請緊yyxy商標 係似會搶人既
另一間CDTE&M都係BBC前員工開 我估好大機會係呢兩間到揀啦
不過Chuu仲有份團約官司同BBC打緊 8月先知結果 合體近期都仲要再等
chuu唔係已經被退團咩?
簡單嚟講 Chuu好早就打贏官司 可以自由個人活動 但同BBC又簽咗新約join QD2同Flipthat 期間同BBC因為各種問題更加不和 比BBC踢走就即爆其他成員都打解約官司 所以被退都仲有份約
依家就想同BBC完全解約 原本個官就叫私下和解 唔成功延到6月 之後又話咩換法官延到8月

好返了

同款批發hybe鼻
井多小小
啲留言已經證明班中國人無話錯韓飯啦
即係BBC畀日本環球分聲明兇兩兇就畀埋份約環球?
環球今次渣都無
鄭蛇出咗Kim Lip宣傳照

啲負皮
女團都係得兩隊喺度爭姐 男團就事但啦
班Bunnies成班Army咁樣
咁能25
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞