日媒公開露骨偷情日記 廣末涼子:請讓我舒服

377 回覆
357 Like 18 Dislike
其實男人唔一定要靚仔先溝到女. 佢個隻肥係有結肉結實個隻,唔係全部腩,已經好過好多仔,事業又成功,應該幾有頭腦又識得多野.個樣睇落住家男人feel,莫講話中女,好多妹豬其實都覺得呢type好有魅力
日本妹最抵死地方就係 扑野佢哋都會抱住對扑佢既男人有感恩同謙卑既心
請讓我舒服
謝謝你讓我舒服
辛苦晒 你操勞了
我剛才有令你舒服嗎
日本妹
智力太高
尋日係書局見到呢本書, 心諗點解個TIMING咁岩
你睇返佢鐘意親嗰啲全部都唔靚仔
道德問題, 道德批判。

無人要真係手執石仔去物理上傷害道德有損嘅人, 不過公眾人物道德有損造成公眾精神傷害而 受到公眾道德批判嘅精神傷害好合理。

非公眾人物道德有損都會受到受影響範圍內嘅人道德批判。
當你用個人形象同影響力揾錢,揾錢範圍更大時做錯嘢影響嘅範圍都更大。
又講事實
唔知啲書局會唔會擺本書係門口位
日日都著成咁
都幾焦急
我肥佬老細
就成日講佢得天獨厚
頭大又粗
大波妹(雞)有時比多Q佢
我都想令廣末涼子舒服
係咪老母上咗阿女身嗰套?🤔
on9 女人 抵死

很感謝你遇見我,和我見面,配合我,依偎在一起,接納我,讓我哭泣,讓我感受到心動,無論何時都以你的方式存在,對待我,真的真的真的非常感謝你。

衷心的謝謝你。

你想搵嘅嘢應該喺最後一段

出逢ってくれて=(很感謝)你遇上我
会ってくれて=(很感謝)你與我見面(約會)
合ってくれて=(很感謝)你配合/遷就我
くっついてくれて=(很感謝)你和我緊抱/纏綿(通常解做緊緊貼埋一齊/抱實,腳都纏埋一齊嗰隻)
入ってくれて=(很感謝)你進入⋯(我?)(唔知係咪18+意思,感覺入れて似係常用表現多啲,但由於冇寫賓詞,默認受者係涼子,咁就一係進入涼子,一係進入涼子嘅生命)
きもちくしてくれて=(很感謝)你令我舒服
日本人真係有禮貌
佢手寫幾靚喎
高喺邊
有幾多個男人頂得住呢招
賓州進入陰道

夠清楚未
垃圾在比人爆出黎, handle得唔好仲累兄弟
兩情相悅唔緊要啦 無謂落井下石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞