依家d詐騙電話係咪失哂控

788 回覆
3851 Like 18 Dislike
先生你好☀️
🌈全港良家兼職💋
🌈外圍靚女💋
🌈在校學生線上約炮💋
🌈需要尋搵性刺激嘅,可上門💋
🌈詳情諮詢🫵🏻
🌈Telegram :  https://t.me/jiedaixiaoyu
🌈WhatsApp😘+85264131581
日日比我屌老母
呢個月係更加恐怖
勁撚多屌你老味實名制仲多過之前
實名制累事
實名制有乜用
實名制之後仲多咗
懷疑實名制之後比佢地知道邊啲係真人
重點出擊
whoscall 小熊 芝麻都裝曬
自己仲逢星期一四就上去更新資料庫
都仲係平均每日收到一個以上詐騙電話
今朝都收到個咁嘅whatsapp

你好,唔好意思打擾你,我係PACIFIC VIEW MEDIA(PVM)傳媒公司嘅影評專員,為了開拓香港影視市場,依家想向你請教幾個問題,你可以配合回答咩? 配合完成市場調研問題,你可以獲得50-2000HKD嘅獎勵。

請回答以下問題

請問你中意乜類型嘅電影?
A:動作片
B:愛情片
C:恐怖片
D:科幻片
E:其他:-----

請問你多久會去電影院觀睇一場電影?
A:一周
B:兩周
C:一個月
D:其他:-----

請問你嘅年齡段係?
A:15-23
B:23-30
C:30-38
D:38-45
E: 其他 -----

只系回復A.BC回答完成會透過FPS俾你錢或獎勵50港幣😊
實名左就梗係追住個真人玩

打唔通個D 咪當未實名
美麗新香港係咁
有冇同csl申請停止直接促銷先
申請咗都仲打嚟嘅話去私隱專員公署舉報
我都有,跟住每半個鐘一個message 問係唔係唔得閒
cls
無哂d太空卡假電話,cold call 狗唔洗慢慢試邊個係真人,因為求其打一個電話都係真人黎
分數都一樣
Apple iMessage 又係垃圾

而家過左日本
第一二個月電話費成千幾蚊
淨係聽左一堆詐騙電話
一個正經電話都無
DLLM垃圾政府
聽咩鬼電話呀,有事留message冇事咪搵我啦緊係
🌙香港十八區大批靚女即將抵達。 聯繫我挑選心意女仔-確定時間地點-安排約啪! 最快30分鐘即可開啪! 👅👅只進入身體,唔進入生活!
WhatsApp: +85270844331    或直接點擊添加:http://wa.me/85270844331

啱先又收到
屌佢老母實你老母名制咩
正苦網站有講

不過正常人都知冇乜用
屌你老母我個電話都唔知係咪去左公海
一日成6, 7個3字頭打黎
sms, whatsapp 無間斷有廣告
好撚煩啊
咁鬼似十年前嗰啲喺巴士站
一班西裝友不斷嬲人做問卷調查嗰啲騙局
試過 答完AB真係拎左$50 跟住就冇再覆佢
想知呢個係咪咩大型社會實驗
試過癲到凌晨12點都有電話打黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞