[IOS/AN] PES COLLECTION (3) 基沙文是神!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
好想要ozil
但得143體
好想要ozil
但得143體

課金吧少年
好想要ozil
但得143體

課金吧少年

課一pack都唔夠
各位巴打阻你地少少時間幫小弟做下份ies
https://goo.gl/forms/KrnUDdPacLFsn4Sv2
Done
Done

感激不盡
之前喺度呻話冇遠射前鋒
一黎就抽中volland跟住又環中eder打孖上

意定葡先

葡啦
意果個冇遠射

驚你中伏呀

岩岩要用哂spg 同四星一星先夠新卡

但冇一隻極左
另外好多1lv

都唔知值唔值得打

我諗住打主塔300層就算,之後其餘兩個用黎清體算

見仁見智值唔值得打

見仁見智值唔值得打

你地呢啲level陣中大把更好選擇當然見仁見智
但我攻中仲用緊35c加速直線根度簡就冇理由唔打

見仁見智值唔值得打

巴打用左幾多波?

係POWER 低D

見仁見智值唔值得打

巴打用左幾多波?

淨計main應該25左右

見仁見智值唔值得打

完全無理由唔打
我既陣

但打完ozil, reus既位置又係點
望唔透

係POWER 低D

突10再99
其實都唔算太差
夠數了,感謝咁多位巴打,祝你地個個第二朝中s技+451bd
咁夜都咁曬
咁夜都咁曬

係喎
咁夜都咁曬

係喎

400幾level得個咁嘅陣都算係垃圾之最
明明要有人入隊完全唔難但都可以抽極都係垃圾
有奧燒之後就可以打返532bd,唔使夾硬出隻34c黎射罰球

玩野呀
我5百幾仲衰過你
用緊38muller乍

見仁見智值唔值得打

完全無理由唔打
我既陣

但打完ozil, reus既位置又係點
望唔透

拎走隻saul
442攻中ozil
reus踢邊啦

ok 我摺埋

ok 我摺埋

人走拎左ozil未

ok 我摺埋

人走拎左ozil未

收藏性質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞