[IOS/AN] PES COLLECTION (3) 基沙文是神!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
不過你新手100lv 唔重課既話禾囝都照用啦

long ranger係高吊?
同埋想問下問下如果我有b技極左既29c前鋒咁我應該用極定禾?

唔該巴打

係 long ranger=高吊
高6c正路極黎換 最好貼陣黎睇下 同埋睇一平固定獎中左咩先

貼左陣啦巴打
新手一問
呢隻打前得唔得?
同埋想問我上網睇佢冇遠射技但係點解會成日禁區外開技入波?我擺佢攻中位

我廠神鋒 禾子一定係其中一個

有愛用啦

唔一定要遠射技先遠
數值應有有影響

其實35up 跛都用啦...
新手一問
呢隻打前得唔得?
同埋想問我上網睇佢冇遠射技但係點解會成日禁區外開技入波?我擺佢攻中位

我廠神鋒 禾子一定係其中一個

有愛用啦

唔一定要遠射技先遠
數值應有有影響

其實35up 跛都用啦...

雙箭頭咪可以解決煩惱lo
好想有人可以入隊

long ranger係高吊?[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/22/174708_211a2597fc71e99fc7a880aa6b3aed9b.jpg[/img
同埋想問下問下如果我有b技極左既29c前鋒咁我應該用極定禾?

唔該巴打

貼左陣啦巴打

岩岩先睇到
你個陣打5*sp爆唔爆到ep條bar?

long ranger係高吊?[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/22/174708_211a2597fc71e99fc7a880aa6b3aed9b.jpg[/img[/url]

唔該巴打

貼左陣啦巴打

岩岩先睇到

爆到呀
200隻蛙 好似有卷
好想有人可以入隊

我都係

long ranger係高吊?[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/22/174708_211a2597fc71e99fc7a880aa6b3aed9b.jpg[/img[/url]

唔該巴打

貼左陣啦巴打

岩岩先睇到

爆到呀

而家有好多張五星sp/隊伍技卡
但係嚴重缺教練
好想有人可以入隊

我都係

究竟中gcs雙s既感覺係點
好想有人可以入隊

我都係

究竟中gcs雙s既感覺係點

想問呢隻咩技
中左小白同泰亞高

NDG

可以HEA打了

依隻打352bd lmf得唔得?
本身用舊sps小白或35c nds 古天奴打果個位間唔時得200分

本身用舊sps小白或35c nds 古天奴打果個位間唔時得200分

呢隻無記錯係passcut大腳
辣殺黎
我想問打閘既話Stealth Pass有用啲定frountline pass有用啲?
我想問打閘既話Stealth Pass有用啲定frountline pass有用啲?

frountline pass

陣既問題 左右中場都係9流流多
成個陣一隻passcut都冇大唔大問題?
成個陣一隻passcut都冇大唔大問題?

PASS CUT 廢的

天生AI都識CUT

有人研究過, 352BD,451BD,442ALC左右中場其實放D有搶技既會更好

有人研究過, 352BD,451BD,442ALC左右中場其實放D有搶技既會更好

thx
我見右邊用clyne幾好,左邊冇得揀

我想問下呢兩隻招技邊個好啲

兩隻唔同位,冇得比
雞脾閘位技算幾好,低搶大腳
羅白頭低搶直線除左閘位,其他紅位都係一流

兩隻唔同位,冇得比
雞脾閘位技算幾好,低搶大腳
羅白頭低搶直線除左閘位,其他紅位都係一流

原來羅白打閘唔好 ,咁如果羅白同古斯達和或者滴奶調會唔會好啲?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞