認真一問 曼谷 清邁 芭堤雅 定蘇梅島好?

68 回覆
4 Like 3 Dislike
順便問睇下有冇ching知
布吉就令別墅比較多 、同埋都有叫雞野玩
同埋布吉都幾多沙灘 仲有d活動可以坐船出去玩潛水
係冇鐵路 又唔識渣車要程程用grab
綠色景點多到嘔,係冇海睇囉。超撚多local tour
冇乜高樓大厦
究竟有幾想叫雞
咁布吉未必岩岩岩考車肥左 下次去就想自駕遊
好奇你去完會唔會再去?
華欣去清邁要係曼谷搭飛機,
坐車有排坐一日阿。
會,機票酒店飲飲食食全部都平,質素又ok,有大商場又有平民嘢,冇曼谷咁污煙障氣,爽
建議set 幾個一定要去既點
其餘隨緣,時間岩就去唔去都無所謂
最緊要唔好趕,舒舒服服
果下想做乜就做乜,唔好set 死哂限死自己
Gay
咁Boyz town食泰腸囉,亦有鴨鵝店!
清邁可以剔除
如果7日6夜會唔會太多日?
咁多日可能玩埋其他地方好d
清邁真係齋hea

如果7日都係清邁呢邊
可能1日去清萊黑白藍廟
1日大象體驗營,1日去泰拳camp/廚藝camp
其餘4日係市內,應該都夠多野搞

我同條女剩係去左寧曼路果頭同古城
其實仲有其他區例如河邊
去哂都應該夠七日行程
想食榴槤buffet 係咪要4,5月去?
Chiang rai來回6個鐘 1日好撚chur
岩喎 分兩三日玩都得
反正有七日
布吉唔自駕可能交通費會貴啲 因為佢最主要分左芭東區同舊城區

或者你芭東玩幾日 之後就轉酒店住舊城區 咁既話交通費可以慳返少少

同埋布吉如果你會出島/join local tour既話都可以慳返啲交通費 因為佢地包接送
清邁正wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞