[一個禮拜又一個禮拜] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2312]

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
呢個好似一年前已經有講

有包皮既話 福真係難搵位
我唔係期權,但想問下我而家應該等私有化先賣,定等陣正式官宣個股價爆上去就賣?
快套現咪陣間賣左佢

唔得閒嘅由佢放係度 你間證券行會幫你搞
邊有傻鳩會買 manu long call put
同埋如果你入得切 而家 short call 期權先穩賺
但應該唔會入得切4:00一開盤前已經會爆上去
唔好炒曼聯隻閪股
安安份份nvda 算啦
好的,唔該哂巴打
點會 比坦諗下點出好過啦

大不了咪442 買多隻中場 再練下就搞掂
重貨中
一見吉狗開po就知含得
你有 call opt 係手?
師兄今晚財自啦
你可以好似twitter果次咁
有班傻9會仲高過個acquisition price買

因為佢一日未official announce都係炒
唔太識玩期權,只係買左1500股
正前囉
輪流走位淫亂戰術
我好奇佢私有化係唔係跟返收購價(當£5B)去SET姐,我驚官宣時爆唔到上去依個價
根本一路都要啦
其他野交比律師搞
條友仔專心操
佢 5b 係買起格狗啲股權咋
佢夠shares先可以申請私有化 delist
到時佢先會收購埋普通人啲正股

師兄你肯定你買既係option 定正股呀
做下功課先買好喎 你好似唔太識咁
Option 買柒左係會total loss
raya去熱
飯去妓
傾去皇
曼原陣開季
我唔敢玩OPTION啦,前排仲未見識過個股價點比格狗撚咩,我只係$20買左千幾股
有call會點?
正常唔係會幫你exercise完再賣返出去
咁穩啦 投資角度黎講
曼唔岩長渣 當你20蚊買左千幾股
今日都夠你短期賺幾皮買下波衫
short call? 認真咩
宜家23 收購價30+
點樣穩賺
Guardian 衛報:懷斯轉會費預計超過£1億,阿仙奴與韋斯咸接近達成一致

英國Guardian 《衛報》報導,阿仙奴接近與韋斯咸就中場球員懷斯的轉會達成一致,如果達成某些附加條件,阿仙奴預計將為這名英格蘭中場支付超過£1億鎊的轉會費。

韋斯咸已經接受了他們將要失去懷斯的事實,而阿仙奴已經準備好讓他成為球會歷史上身價最高的球員,報價尚未提交,但兩家球會之間的談判進展順利,有信心這筆交易很快就會完成。

阿仙奴已經把懷斯作為今夏的首要收購目標,在個人條款方面不會有任何問題,阿仙奴方面正在迅速行動,確保交易順利進行,槍手願意為24歲的懷斯支付約£9,000萬鎊,韋斯咸希望得到盡可能多的錢,要求加入附加條款,這將使轉會費超過£1億鎊,目前阿仙奴的轉會紀錄是在2019年以£7200萬鎊的價格引進比比。

消息人士認為,其他球會試圖簽下賴斯的可能性正在下降,拜仁、車路士、紐卡素和曼聯都曾考慮過簽下懷斯,但阿仙奴在競購過程中表現得最為積極。

阿仙奴主帥阿迪達相信懷斯將是幫助槍手再次挑戰英超冠軍的關鍵,他準備通過讓沙卡加盟利華古遜來為懷斯騰出空間,阿仙奴也在考慮競標車路士想要的白禮頓中場卡斯度,並試圖以自由轉會的方式簽下曼城的根度簡。
前排比占狗撚到去$18真係想殺左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞