[一個禮拜又一個禮拜] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2312]

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
when
梅來西了
BBC Economics Editor on Man Utd takeover:

Sheikh Jassim is closing in on Manchester United, barring official announcements, "I believe we are in the endgame and it is heading Qatars way."
仲柒過朗哥fing毛巾
To the moon
一日未官宣都唔信
格狗咁仆街
嘩!!!!!!!!!!!!!!!!!! pre-market 升到PK
乜唔係收購哂格狗家族個份?
Qatar
每人半場
下季福沉返就唔駛諗啦
會唔會好似球玉要去啲綜藝節目做小丑
甚至會唔會搵佢上去直播帶貨
佢要 100% 不論 A 股定B 股
最後應該會退市
好似會係股市除牌 私有化曼聯
咁樣佢會定個價買哂所有係市場上股票
最強左翼
最強右閘
係哂我曼
向極權說不!向油王說不!
企硬!飲油衰硬!
我曼起碼十年後啦
唔好諗包皮咁遠住,買/借屁馬都好似係油王應承入主曼聯會做嘅野
更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0 更狗唔係A0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞