[轉會窗已完]利物浦完季轉會討論區 7

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
者係繼taa閘6號做主力陣式

唔係van de Ven就gvardiol
德國地盤

舒哥諗掂佢
拎gvardiol做第一彈包你有頭有面
如果allstar一單就收工

咁請舒迪克做總監托柒??
如果我返三個月工就走
都會hea做
係就好
條友咁撚廢
我唔撚信啊
以前啲人嫌ddg波底差
再搵多個波底差嘅人?
不過係就好 條友最多二線頭
Oil club冇fans正常啦
講真身邊識既有幾多個係鏝
有 00後我講真
宜家就得
對唔住大佬你可唔可以快D賣盤
身邊新睇個堆好多都係
有個直頭本身新睇撐獌 因為輸得太勁轉做鏝
轉迷第二隊真係好撚柒
每日郵報:利物浦 看中 禾特普斯 (華特-包斯), 但 聖徒 (修咸頓) 標價要求 5,000 萬鎊! "英人" 球員身份 確實 "有價有市" !

利物浦 正在關注 修咸頓隊長 普斯,而 聖徒 為這位 英格蘭中場標價 5,000 萬鎊,但 紅軍 只想支付一半的價格簽下他。因為 修咸頓 今季從英超聯賽降班,28 歲的 普斯 將在今年夏天離開 聖瑪麗亞球場,但到目前為止,許多潛在的買家已經拒絕了 聖徒 5,000 萬英鎊 的要價。
Man City want to become the Champions League’s next dominant force by building a dynasty fuelled by their near-£300 million Treble windfall

✍️ @TelegraphDucker

#TelegraphFootball | #MCFC

有油王爸爸真好
點解近排係咁傳基艾沙 35m大法買上癮?
人地經理人作出黎姐
唔似想買
做樣昆 9 一眾利子
Cody Gakpo on playing at centre forward for the Netherlands ahead of this week’s Nations League finals:

"Now that I'm playing at Liverpool I think it's a nice position. I have become convinced that being a striker suits me." #lfc [reuters]
屌講真Callstar已經唔快,你搵埋Ward Prowse條中場更加慢到仆街
因為可以等8月開季
講真如果你係要推taa 上去 又要英人位

咁你應該買修仔個Kyle Walter peters 唔係jwp 啦
【借去英冠?!】

據蘇格蘭The Press and Journal消息指,藍斯將被外借到英冠球隊普雷斯頓練兵,爭取更多實戰經驗。

消息指,高普希望藍斯可以得到正選機會,願意讓藍斯降級到英冠踢一季。

https://www.pressandjournal.co.uk/fp/sport/football/aberdeen-fc/5830474/calvin-ramsay-liverpool-loan-move/

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12LFC

等左成季 都係借出去
天作之合
都係等賣走
上個夏天d收購垃圾到
養傷成季 然後借出
幾時先擺脫呢個loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞