[轉會窗已完]利物浦完季轉會討論區 7

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
留返個孫
Scott Carson goes level with Paolo Maldini and Alessandro Costacurta for the longest gap between first and last Champions League wins as a player (18 years, 1989-2007, 2005-2023).
佢真係逢大賽都要柒返鋪甘嘅兼累輸隊波先安樂
https://youtu.be/Py-EVhrNk30

原本悶到瞓,比渣古整到我笑醒咗
永遠都keep到水準
下季返車再表演
News #Koné: Been told a transfer to #LFC is very unlikely. Yes, he’s on a shortlist because of his interesting profile but not a hot transfer target for Liverpool at this stage.

For M‘Gladbach he’s still a top candidate for sale. But no concrete offers yet. @borussia demands more than €30m. @SkySportDE 🇫🇷🇨🇮
返車可能負負得正呢
睇完有啲唔開心上年就係只差兩步就可以做到四冠王 鏝今年就做到三冠王 雖然英超係阿狗送返畀鏝
Ox 去AV
我哋差個油王爸爸
有享利爸爸仲唔知足
原來黃可盈係鏝迷
我地女利迷高質既好似得阿丁同lily?
邊個Lily?
高普好似鍾意Veiga多D
可能佢覺得6號位法賓仲可以用掛..
收左皮十年起
上年去到四月我覺得隊波體力上已經推到好盡,如果季中除咗買戴亞斯之外,入多件黑粗硬中場,可能結果已經好好多
我驚佢地下年就皇者回歸了,坦Sir好似執得隊波幾唔錯
有油王一日 又係爭前4
Now果個lily mak唔係利迷咩
訓醒收錢
國米都唔係咁易食?
剩係知佢係易清老婆
我覺得曼城成隊唔知點解落場唔係咁switch on咁,冇平時英超普通賽事嗰種壓迫感同銳利感,不過國米嗰邊幾個機會都把握唔到就抵輸啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞