[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(813) Taengcon&KTL

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
諗多咗
真係唔好諗香港大陸咁樣比例嘅人數情況下可以團結
一公開方案
淨係揀Starlight嗰邊已經嘈 話點解唔揀hit歌
又話DDA DDA DDA乜鬼嚟 叫我愛你仲好啦
自己又唔去了解首歌 同DDA DDA DDA背後咩意思意義

當日抽吧派自己手幅
好多寧願排嗰邊 冇拎全場應援

三站helpers仲要帶住老母咁派全場應援比班XX
有妹妹helper比支那人問候到喊

主辦唔批應援 唔可以預先放入hall
保安亦唔比indoor冷氣地方派,只可以outdoor派
又熱身水身汗有啲又嗌到把聲拆晒

我唔係helper 冇佢地咁偉大
我只係一個4點幾先去到現場嘅人
去到聽到周圍都講煲冬瓜已經冇乜mood
見到三站義工好辛苦
我覺得當日佢地已經好忍讓
真心respect佢地
做呢啲 完全唔係必然
我諗如果唔係為咗Taeyeon & 香港sone
冇人會願意無啦啦去serve班大陸人 仲要受班大陸人氣

衰啲講句 場演唱會完全係今時今日香港縮影
世事豈能盡如人意
三站&香港sone
無論如何 辛苦晒
咁你就唔好一嚟就講 三站執咗佢啦戇鳩
當日派全場應援俾啲保安警告唔可以喺室內派。最尾又要去返西出口個邊派
唔係唔想做個好應援呀
係個垃圾主辦眼中只有錢
明唔撚明?
Sorry 尋日心情唔好 衝出嚟柒
一出嚟就9up咗先
大家解釋返先明白 我會否定咗大家一直嘅付出
我懺悔
又話follow hk fan union…但結果你自己都無睇到聲明
喺度post多一次 當日宣布香港場佢地已經開始搵主辦 係g music唔覆機
上面都有巴打講到嗰日狀況 我相信拎應援嗰陣大家都見到三站聲都拆埋咁叫大家拎 仲要嗰日室外勁熱
只能說無香港sone會想全場應援搞唔好 可能要等三站佢地個問卷調查嗰啲 再睇下點report返俾KWANGYA119講搵主辦嘅野(?)
https://www.instagram.com/p/CsbIcF2OD6H/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
#KingTheLand ratings:

Nationwide / Metropolitan area:

1st EP: 5.075%/5.344%
2nd EP: 7.544%/8.255%
3rd EP: 9.145%/10.671% 🔥

Netflix有得睇都升緊
我允大發
一定唔關事,因為SM一直都係咁對太妍
仲係咁紅
抽一unfollow
少時大ig同sm.ty個ig channel係咁post野
屌 唔屌唔做野
無追得好貼
想請問泰妍同SM發生咩事?
嗰個Kwangya119又係咩黎
卡車示威埋
今年四月話要solo但係依家仲未有,呢排又忙成咁
https://youtu.be/3bTxr69gIhM
懶人包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞